ErikHammarsten
ERIK HAMMARSTEN
@ErikHammarsten
Innan du kan skriva i denna gästbok måste du logga in.
bauget
bauget 3 år sedan

Absolut! Det är bara roligt

Sjobeck
Sjobeck 3 år sedan

Tjenare mannen! tänkte kolla om du vet vem som bossar över åkarna under UNDER THE LIGHTS?
Let me know!

ski_dad
ski_dad 5 år sedan

Erik! Sprid gärna ordet att vi söker teamåkare till Icelantic Sweden till nästa säsong! De får lägga in filmer och bilder på fb IcelanticSkisSweden och skicka ett mejl till info@skidad.com. Hörs!

MartaSemb
MartaSemb 6 år sedan

Tjena! Göttigt med så många som ska till Schweiz...Verbier kommer ha fler svenskar än schweizare i vinter tror jag :) Vi fixade boendet genom en agentur - kolla www.verbinet.com så finns en massa genturer där. Om du är lite slängd på franska elr tyska kan du gå in på deras motsvarighet till blocket - ricardo.ch eller tutti.ch. Passa dig för lurendrejarna bara - det finns ett par stycken. Om det står tout compris så ingår allt, annars lurar dom brallorna av en med extra avgifter på allt. Var ville ni sätta bo??
Lisa

Bakkeboy
Bakkeboy 6 år sedan

På torsdag kommer ja va där! Dock tvek om jag ska köra.. Har fortfarande inte fått nya full tilts... Efter tävlingen glider ja nog upp mot Åre.. JOI!! =)
Ses imorgon! Fridens

fBerggren
fBerggren 6 år sedan

Tjena Erik! Allt bra faktiskt, själv? Absolut försöker pressa de sista ur den nu. Vart har du hållit hus i vinter? Självklart om den blir av, det har blivit en tradition känns det som. Kommer du att hålla i det i år med?

//Filip

jung
jung 6 år sedan

Nice :) gött att du gillat !!!

Mattiasaberg
Mattiasaberg 6 år sedan

yes! kommer vara där två veckor. lilljor.

Mattiasaberg
Mattiasaberg 6 år sedan

Går SCoTT i orsa, kommer till vemdalen v.48. Gissar att det blir Björnrike för dej iår eller?

jonathan-b
jonathan-b 6 år sedan

Ja du kan ju langa lite feta trick och det lär ju finnas mer folk i vemdalen som är på antar jag. Ja det är jäkligt synd att det inte går men ni kommer nog att fixa nå nice ändå. Nej asså tyvärr är jag ju bara 16 år haha! Men jag är ju uppe varje lov, och vi ska åka upp ganska ofta på helgerna, och sen tar man ju bussen upp såklart :-) Jag bor 100m från hotellet.

Mattiasaberg
Mattiasaberg 6 år sedan

Grattis till examen!

Mattiasaberg
Mattiasaberg 6 år sedan

jonathan-b
jonathan-b 6 år sedan

Har tyvärr ingen praktik men går en ganska chill skola så jag drar nog upp till Björnrike väldigt ofta :-D Måste fan ta med kamerautrustningen om du chillar i parken! Jag tycker fan att Björnrike borde ha samma stuk som Åre har eller typ lite stepdown hopp :-)

jonathan-b
jonathan-b 7 år sedan

Haha ja jag tyckte väll att det tog lång tid! Hoppas att det löser sig! Det blir Björnrike så mycket jag kan, Är du skidlärare i år också eller? :-)

jonathan-b
jonathan-b 7 år sedan

Tja Erik! Skulle jag kunna få vara inne på hopp området på tävlingen under påsklovet? eventuellt ha en blixt bakom kicken... Jag antog att det är dig man ska snacka med« Föregående Nästa »