Senaste innehållet av Linusslindblom

 1. Linusslindblom

  Billig transfer

  Zürich funkar!
 2. Linusslindblom

  Billig transfer

  Hej! Jag kommer att hålla till i St. Anton, Österrike 14 december till slutet av april. Är det någon som skulle vara intresserad av att få skjuts till sin destination alltså inte bara till St Anton är det bara att höra av sig. Skidorna förvaras i takbox & det finns gott om bagage. Max 4...
 3. Linusslindblom

  Säsong Verbier 17/18

  Tjena! Jag är också inne på att åka till Verbier nu till vintern, skidåkningen där vet jag är världsklass resten vet jag inte. Känner du någon som varit där? Eller hur kommer det sig att ni vill åka just dit?
 4. Linusslindblom

  Råd ang Freeride skidor

  Blev ett par Nordica Patron, hoppas de blir bra :)
 5. Linusslindblom

  Råd ang Freeride skidor

  Kollar mycket på Rossignol Super 7 HD som verkar vara den bästa Rossignol har men är rädd för att den ej duger i högre fart. Undrar liksom då om Dynastar har en motsvarande skida som är bättre?
 6. Linusslindblom

  Råd ang Freeride skidor

  Jag vill ha ett par renodlade fatskis då jag bara är ute efter ett par bra skidor jag ska använda i off pisten. Egenskaper ska dem vara breda och en blandning mellan fartstabila och lekfulla
 7. Linusslindblom

  Råd ang Freeride skidor

  Vilket märke gör bäst freeride skidor dynastar eller rossignol? Vore gött med lite råd och tips, är ute efter ett par värstingar. Ska ner till Engelberg till nästa säsong, så behöver köpa ett par nya innan säsongens slut. Tacksam för svar :)
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp