Åre vid nyår?

camtim

Ny medlem
Åre vid nyår?
Vi är en familj som åker mycket skidor. Vi tittar nu på Åre vid nyår. Är det något att ha vid den tiden?
 

Igorgen

Medlem
Åre vid nyår?
Hej! det är helt okej där uppe under nyår. varit en gång och det kändes som säsongen var full fart:)
 

224moh

Medlem
Åre vid nyår?
Värt att ha i åtanke är att endast lågzon är öppet. (Ovanligt att högzon är öppet i december men det har hänt)
 

zerode

Aktiv medlem
Åre vid nyår?
Vädret är ju inget man kan styra över, så det kan vara helt okej, har varit det ett flertal gånger de senaste åren, men det kan även spöregna, så det är omöjligt att säga tyvärr. Däremot så har jag inte varit med om att det inte gått att åka skidor, så det borde inte vara några problem. Det samma är med högzon, funkar det att åka där, då är det öppet, om det inte funkar, så är det stängt, svårare än så är det inte.
Det som faktiskt är ett problem, är att det inte är ljust så länge vid den tiden, så man får planera att börja och sluta vid vm8an, hörde något om att Duved ev kommer köra med sin belysning på morgonen nu i vinter, så man kan hoppas på det för att få lite avlastning på folk.

Annars är det mycket som händer, så kan vara klokt i att kolla vad man är sugen på, och boka ev restaurang/nattklubb i tid, så man är säker på att få plats, om man vill göra sådana saker.
 

HakanBarman

Medlem
Åre vid nyår?
Jag rankar nyårsveckan som sämsta veckan i Åre, värre än både vecka nio och påskveckan. Korta dagar, dåligt med snö och väldigt mycket kö. Undantaget är förmiddagen på nyårsdagen då det brukar vara väldigt tomt i backen.
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp