Dela Boende i franska alperna??

saraS3

Medlem
Dela Boende i franska alperna??
Hej!

Jag och min pojkvän tänkte vara i Le Deux Alpes ungefär två månader i vinter och undrar om någon/några vill dela boende??

L2A är inte en jättestor ort, men det är högt beläget och har bra friåkning! I liftkortet ingår även över 20 dagar i andra orter som Serre Chevalier, Alpes D'huez m.f.

Vi pluggar båda så tänkte åka ner efter tentorna i mitten av januari och åka hem i slutet av mars. Vi har hittat flera boenden som hade funkat bra men det blir lite dyrt att bo bara två. Säg till om ni undrar något eller är sugna att hänga på :)
 

RelesjoJr

Ny medlem
Dela Boende i franska alperna??
Är nyfiken på vad boende för 2 månader kostar cirka där nere?
Jag är själv inne på att vara nere en period i alperna. Även om det kanske inte blir riktigt så lång tid som ni planerar.
Vad skulle kostnaden bli för per person för de boendealternativ ni tittat på?

/Christofer
 
Dela Boende i franska alperna??
Jag funderar på att dra ner nånstans den perioden, gjorde säsong i l2a för tre år sen!
Har ni hittat nått boende?
 
Dela Boende i franska alperna??
Jag och två tjejer till har hittat en studio för fyra, från 11 januari till säsongens slut. Bra pris och superläge (precis brevid jandriliften). Den är dock sen innan bokad två veckor i februari så vi tänkte passa på att utnyttja våra skidagar i Alpe duez, Sestriere och Serre Chevalier.

Skicka pm om det är intressant!
 

MargaretaB

Ny medlem
Dela Boende i franska alperna??
Hej! Vi är två tjejer som befinner oss i Les 2 Alpes fram till säsongens slut. Ses gärna och åker skidor någon dag, eller över en afterski-öl! Bara att höra av sig över PM:)
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp