Recensioner om Artesina Mondolè Ski

Skidorter i Italien
Vad tycker du om Artesina Mondolè Ski?
5
4
3
2
1
Enri_s
2015-06-12
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Artesina det är en utmärkt plats för skidåkning, du kan inte föreställa dig att hitta den här stora snön så nära medelhavet (om du har tur kan du se havet från toppen). Fjällen är inte så höga men under en normal säsong kan du åka skidor (freeriding) från 2092mt till 826mt med hissarna från december till mars. Men du kan åka skidor från 2092mt till 1300mt från december till april ibland till maj.
De har stora backar och de är en del av skidområdet Mondolè Ski (mer än 130 km sluttningar) med andra två orter: Prato Nevoso och Frabosa Soprana. Anslutningarna mellan orterna är alltid "skidor på " och kostnaden för den dagliga biljetten är omkring 25/32 euro, enligt perioden.
Artesina är en cool plats för freeriding, det finns många "öppna utrymmen " där du kan ha hastighetslinjer men också bra skogar. Du har möjlighet att börja från toppen, med öppna utrymmen och stora stenar släpp, än att gå ner kan du hitta tallskog och än bokskog. Det är bra för att du har möjlighet att åka skidor i många olika scenarier. De flesta freeride-resvägarna är lättillgängliga med hissarna, men om du vill ha mer, genom att gå i 20 minuter eller mer kan du hitta bra linjer och couloirs.
Varje år finns också en freeridefestival Artesina Freeride Fest, fasen av Freeride World Qualfier-mästerskapet med atletik från hela världen.
För hela vintern finns det också möjlighet att heliskiing med lokala alpina guider.