Aspen Mountain recensioner

Skidorter i USA
Vad tycker du om Aspen Mountain?
5
4
3
2
1
e_holm
2007-05-30
Var i Aspen vecka 9. Besökte alla de fyra olika systemen (Lätt att ta sig mellan dessa med bussar som går var tionde minut).
När snön kom en dag så var det helt underbart. Otroligt torr och härlig snö. Problemet i aspen är att det finns så otroligt många duktika åkare där så pudret blir lätt uppåkt även fast det är så otroligt stora ytor.
Om man dock hikade upp i highland bowl så fanns pudret kvar. Detta var sjukt underbart och jag fick min livs skidåkning. Väldigt brant och snö till midjan.
Om man skulle ha otur med snön så finns parken i buttermilk. Väldigt stora hopp och parken går ända ifrån toppen ner (ca 700
fallhöjdsmeter).
Eftersom att nästan alla åker offpist så innebär det att pisterna också är väldigt sköna:) Även när man åkte sent på eftermiddagen så kunde man hitta nypistade delar (inte direkt som åre)
ÅK HIT!

Olle_S
2005-02-22
Har bara åkt i aspen, men det var riktigt fint tycker jag, både i och utanför pisten. Aspen är ju en riktig by som funnits där innan skidåkningen, riktigt mysig liten håla. Sen var det ju bra förhållande när jag var där så det är ju svårt att inte gilla stället!

N/A
(Gäst)
2005-01-24
Var i Aspen 1 vecka i slutet av december- början av januari. Upplevde något av de bästa i mitt liv. Bra me snö, fick 6 dm under tiden vi var där och lättilgänglig offpist me massor av orört puder. Snön är helt klart något av de bästa man kan tänka sig, torrare och lättare måste vara väldigt svårt att hitta!

Aspen består utav 4 berg.(Vilket är konstigt att de inte nämns i beskrivningen.)
Aspen Mountain. Aspen Highlands.
Buttermilk Och Snowmass.

Utmanande skidåkning finner man i Highlands, medan medelskidåkaren håller sig i Mountain och Snowmass! Parkåkning finns i Buttermilk, bättre park får man leta efter. ( Värd för X-Games t.o.m. 2007.)

//Bergham

Crossmax
2002-12-12
Här upplever man nog det mesta och det bästa! Nu hadde jag tur med vädret oxså, så det kanske påverkar helhetsintrycket. Men i alla fall, vilken skidupplevelse. Jag kan varmt rekomendera denna plats om man har tid och pengar över. För det kostar en slant. $$ Nu är det några år sedan jag var dit, typ 1997, så jag vet inte riktigt hur det är där just idag!!

MVH / Tårtan

Lena Winterros
Lena Winterros (Gäst)
1999-12-06
Jag har bott i Aspen 2 år.
Tycker det är synd att man recenserar Ajax (Aspen Mountain) och inte Aspen Highlands! Som är mycket bättre!
Varierande skidåkning, alla svårighetsgrader, underbar snö (torr och härlig Coloradosnö!)och otroligt trevlig atmosfär. Bra service och kul folk!

Daniel Wallin
Daniel Wallin (Gäst)
1999-04-21
Ligger i Colorado. Gillar man pucklar och brant ar det suverant. Trevlig skogsakning samt bra service. Inte sa farligt dyrt som ryktet sager. Kommer i och for sig aldrig i narheten av varldens basta skidberg, Grands Montets i Chamonix.