Axamer Lizum recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Axamer Lizum?
5
4
3
2
1
Kokikola
2006-05-22
Liten del av skidområdet runt Innsbruck. När jag var där (vintert 04/05) gick gratis skidbussar från Finanzamt mellan Klinik och Marktplatz i Innsbruck dagligen.

Axamer Lizum är ett ganska litet skidområde som främst rekommenderas under veckorna då det är lite folk. Relativt mycket svenskar finns där under sportlovsveckorna.

Restaruangen på toppen är rikigt härlig vid fint väder då de då öppnar upp taket så man kan sitta inomhus och njuta av solen.

"tågliften" tar en upp snabbt till toppen och i allmänhet så fungerar systemet bra. Stenar i backen kan däremot förekomma då det är ont om snö, vilket det tyvärr var under större delen av den säsongen.

Behöver man uppvärmning innan åkningen på morgonen arragneras en sådan i grupp med ledare och även om jag inte själv har provat den så SER det i alla fall nyttigt ut!

Christoffer_Olsson
2005-03-10
Liten ort men naggande god. Ett besök på Bären-hütte rekomenderas. En hel vecka kan bli lite mycket men ett par dagar är perfekt. Människorna och deras mentalitet är det som gör orten till en blomma bland ogräset. När det snöat riktigt mycket är offpisten riktigt sagolik och lättillgänglig, dessutom är det orört länge också.

Emil
Emil (Gäst)
2004-11-29
Mindre skidort i närheten av Innsbruck, besök rekommenderas främst på vardagar då det är lite folk. Hade min bästa skiddag under 2003 här, lättillgänglig off-pist. Finns några fina pister. OS-backar 1976.

En mycket bra mindre ort.