Bad Kleinkirchheim-St. Oswald recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Bad Kleinkirchheim-St. Oswald?
5
4
3
2
1
MariaDuran
2016-10-17
Trevlig och pittoresk skidby med roliga backar. Är varierande åkning och du kan med lätthet ta dig till St Oswald med hjälp av lift och skidåkning. Byn är mysig och passar bra för dem som inte vill festa utan åka skidor och mysa i en trevlig alpby. Med närheten till Italien, kan du köra till Tarvis på cirka en timme för shopping eller Villach (Österrike) 45 minuter där ifrån. Nackdelen är att det lätt blir isigt i backarna pga vindar från varmare breddgrader samt att det inte går direktflyg då anläggningen ligger i södra Kärnten. Jag och min sambo har kört ner och samtidigt hälsat på hans släkt som bor i en halvtimme där ifrån.
Kan varmt rekommendera denna lite mindre ort med stor mysfaktor.

N/A
2007-05-21
en mindre skidort inte så långt från badgastein. När jag var där så var det inte så mkt snö men rätt hyfsad skidåkning ändå. Liftarna var väl kanske inte de mordernaste. fallhöjden var som högst ca 1000 meter.
En hyfsad skidort som är i storlek med åre, men om man vill ha lite häftigare skidåkning så bör man välja ett annat ställe.

hultqvist
2007-05-21
Inget vidare alls.

Inte ett enda hopp i hela systemet.
Gamla och långsamma liftar.
Snöfattig vinter så pisterna var ändå bra om efter omständigheterna.

kemi
2007-01-04
usch, ne fy fan de var gamla dåliga liftar och det kändes som man tillbringade väääldigt många timmar i liften. och själva pisterna var väll inte jättebrqa även om det fanns några goingar.