Catedral Alta Patagonia recensioner

Skidorter i Argentina
Vad tycker du om Catedral Alta Patagonia?
5
4
3
2
1
huguito
huguito (Gäst)
2006-08-25
Stannade till i Bariloche och åkte upp till Catedral en dag. Förvisso spektakulär omgivning och natur. Man kan köpa liftkort bara för att åka lift upp och titta på det. Men, pisterna var gräsligt uppåkta och förmodligen inte pistade på minst ett par dagar, det var skrikande brasilianska turister med walkie-talkies överallt och lössnöåkningen hittade jag över huvud taget inte. Lite grusades mitt intryck av att jag blev tvungen att hålla koll på en brasilian för första gången på skidor samt en fransman i overall, eller också kom jag bara dit på en dålig dag.

Magnus76
2005-10-23
Till skillnad från andra orter i Argentina finns det här fler liftar än det egentligen behövs. Men det gör dock att köerna blir mindre...

Tänk på att snökvaliteten här blir lidande mot slutet av säsongen. I slutet av augusti / början av september blir det varmt och mer slush än pow-pow.

Färre möjligheter här till bra lättillgänglig offpist än exempelvis Las Leñas.

mankan
2005-09-13
Ett riktigt härligt ställe! Kan nog med stor säker het säga att det är här som du hittar Argentinas och kanske Andernas roligaste skogsskidåknig. Storslagen natur bjudsdet på från toppliften. Skidåkningen är varierande och har både högalpinterräng samt riktigt rolig skogsskidåking. Skidorten isig är en av de största i Anderna kanske den största möjligt att valle Nevado o de skidorterna är något större! Vi var här i slutet av augusti och då var det fortförande rikligt med snö vi kom någon dag efter ett ganska så stort snöfall och då fanns det fortförande snö kvar att åka på! Här håller sig de flästa till pisten vilket gör att det längre finns intresant snö att åka på. Går att hitta riktigt billigt boende nere i Bariloche och därifrån bara ta bussen upp till skidorten.