Copper Mountain recensioner

Skidorter i USA
Vad tycker du om Copper Mountain?
5
4
3
2
1
Blackriverpaint
2006-10-27
Här snackar vi ett ställe som har potential! Området har blivit valt till "locals favourite" de sista 10 åren och jag vet varför. Riktigt bra röda/svarta backar med kanonliftar till hands, snabba 6-stolsliftar. De har den längsta parken jag någonsin sett som höll en riktigt bra kvalitet med sköna landningar och mycket olika rails. Även den hade en stolslift över sig som gav en fin resa upp igen. Även Copper har riktigt fina bowls sägs det. Dessa kunde vi inte åka då det var problems med knappliften som ger access till en massa grym åkning. Off-pist åkningen var bra och det som öppnas upp med knappliften lär vara fantastiskt.

Här skulle jag väldigt gärna göra säsong!

Vakteman
2006-08-02
Ser kanske inte så kul ut när man kommer dundrande på motorvägen (I-70) på väg till vail men en klart underskattat ort. Otroligt fina och breda pister rakt i fallinjen med effektiva liftar o avsaknad av liftkö. Rekomenderar skarpt de svarta från toppen ner till 6-stolaren super bee. Världsklass, särskildt på morgonen. Glöm inte att köa för knappliften storm king som tar en upp och öppnar upp ett helt annat område tucker mtn. Därifrån går det snö vesslor upp varpå man får gå ca 15min men oj vad det är värt de...absurt bra åkning, helt bottenlöst de ggr jag varit där, även om det är slask på framsidan o 15 grader varmt så är det kallt puder här. Otroligt bra planerad skidort som är byggd för skidåkning o mountinbike på sommaren, inget annat.

N/A
2005-11-10
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Kopparberg är en av de bästa orterna i colorado. Till mig. Jag gillar verkligen den här utvägen eftersom den går i coppers baksidan. Alla trädkörningarna som är svåra att komma till så att du får pulverdagar efter och efter. För mig har koppar en av de bästa parkerna i colorado. Stora hopp och stora räcken. Halvröret är enormt och är så fint varje dag. Gå till koppar om du vill ha allt. Där åker skidåkarna och brädorna.