Craigieburn recensioner

Skidorter i Nya Zeeland
Vad tycker du om Craigieburn?
5
4
3
2
1
Frederik Juul
Frederik Juul (Gäst)
2007-02-16
Jag var där en underbar vår dag nu i september! Strålande sol och bara 20-30 skidåkare på berget... Underlaget var betong hårt fram till lunch men sen mjukna det och blev riktigt skönt! I Craigieburn finns det ingen pistmaskin så vill du nöta pist sååk för guds skull inte hit! Var nog min bästa vårskidåkning någonsin! Terrängen runt omkring är magnefik och jag kan bara föreställa mig stället efter ett snöfall.
Liftarna är "nutknackers" och är en upplevelse! De är iallafall sjukt snabba!
Boendet uppe på berget är jättemysigt och alla hjälper till med sysslorna. Nattlivet såg ut att vara grymt på helgerna. Storheter som Glen Plake har setts berusad i baren!
Åk hit! Här hittar du skidåknings grund! Nya Zeelands bästa offpist! Grymt ställe!

joelfermhede
2006-10-05
Vi var runt på många olika system/områden i NZ men fann Craigeburn vara det vi hela tiden letat efter. Vi hade kanske tur med vädret, det var en snörik vinter, och eftersom det var såpass lite folk var bara att ta för sig. Så länge du kan tänka dig trampa en halvtimma (!?) kan du få några riktigt sköna lines. Jag lever på det ännu!
Joel

Ingrid
Ingrid (Gäst)
2001-10-09
Jag vill bara säga att det är ett paradis för underbar skidåkning.Brant och bra snö! Helt extas ställe och trevliga människor där. Var där i sommar och bara njöt!!!!! ÅK DIT!!! Även Fox Peak!!
"liftarna är en vetenskap för sig men roliga!! när man lär sig på den sista biten upp till toppen!!!

Patrik_L
2001-10-02
Ja det är verkligen ett toppen ställe. Lite folk underbar terräng,branta korridorer och stora fält. Ett måste är att ta sig ner för Plakes misstake. Nz Chill series kommer troligtvis hålla en extrem tävling där nästa år. Fråga efter ett Chill pass så blir liftkorten billigare.
Minus.. domdär J...A så kallade liftarna dom har. Passa fingrarna..

Sanders
Sanders (Gäst)
2001-10-01
Helt enkelt ett grymt bra ställe. Man bor uppe i en stuga precis under trädgränsen o betalar 1500spänn (2001) för en vecka med helpension, liftkort, boende o en skidlektion per dag med störtsköne Simon. Åkningen är grym. Den har verkligen allt, det e brant, många trånga korridorer o stora snöfält. BARA OFFPIST o det e extremt lättillgängligt! Området äger inte en pistmaskin o så snart du har lär dig att hantera nötknäpparliften så bar väntar kiwipudret på dig o du behöver inte trängas. Under min vecka så var det sällan mer än 30 pers på berget, o då har jag räknat med all personal. Ett måste om man är i NZ!