Ekebyhovsbacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ekebyhovsbacken?
5
4
3
2
1
Max
Max (Gäst)
2021-01-27
Superbra backe med riktigt trevlig personal

ulrikaelisa
2019-02-14
Ekebyhovsbacken är helt ok för en "stadsbacke". Barnen gillar att åka i backen med parken och huvudbacken är faktiskt rätt rolig att åka i även om den inte är så lång. Fiket har i år utökat sin meny och det finns mer att välja på nu vilket är bra. Det kan dock bli rätt fullt där inne om det är mycket folk i backen. Då brukar dom ha hamburgarförsäljnig ute. Om det är tävling brukar huvudbacken vara avstängd så det kan vara värt att kolla innan man åker dit.

wille
wille (Gäst)
2011-02-28
Har besökt backen ett par gånger genom åren. Har aldrig haft mycket för den då jag kör park. Men förra året såg jag att det började bli ändring på den saken. Då hade dem 2 hopp ett sådär upptill och ett lagom stort nertill som va riktigt bra! Sen hade dem fått upp en del jib features i "barnbacken" vilket va kul!!

Träffade han som byggde allt förra året och jag va i backen för 2 veckor sedan och han jobbade där i år:)
I år har dem verkligen steppat upp! Park i vänstra delen av deras bästa backe. Från topp till bott!!! Grymt! Saknas dock rails och boxar men skulle utökas allt eftersom! Glad för att det finns en park iaf! Bra jobbat! Jag är där minst 2 ggr i veckan! Om man kollar på utvecklingskurvan så om dem fortsätter kommer det bli hur fett som helst!

Alla som läser detta åk dit!!!!

william b
william b (Gäst)
2011-02-28
Kul park med båtar och grejor:) Verkar följa upp parkbygget från förra året fast större. I år är parken byggd i den långa backen med ca ca 10 olika features. Små jibs på platten upptill och ett bigjump i slutet med dubbla kickar. Kan dock vara större och med längre landning...
Har ett skumt namn på parken... Summerdream streetpark. Därav båtar och blomsterarrangemang som dekoration. Annorlunda men kul!
Bra jobbat! Har haft ett par riktigt roliga dagar i parken!!!

N/A
(Gäst)
2010-03-23
I år verkar dem fått igång lite mer för oss parkrävar...
Ett grymt skönt hopp ca 10m till sp, med bra transition i slutet på backe 2 samt ett fly off hopp högre upp:)
Lill backen har även blivit en liten jib park med en flatbox, en battleship samt en trappa byggd i snö med tillhörande snöbox och ett räcke. Rätt kul faktiskt! Kommer man dit 17.00 är hoppen alltid nypistade plus för det!!!
Fortsätt så då kommer vi tillbaka!

volle
2009-02-22
+ ganska lång och kul backen
+ skön snö
+ bra cafe

- sämsta parken som finns
- segaste liftarna
- långt bort ifrån sthlm
- ofta lång kö till ankarliften


Jaja Ekebyhovsbacken med tråkig park och tråkig anläggning men dom ska ha credd för deras Huvudbacke! Den är skön! Men om jag väljer mellan Ekebyhovsbacken , Flottsbro och Hammarbybacken så blir det hammarbybacken!

GO EKEBYHOVSBACKEN!!

Stålmannen
Stålmannen (Gäst)
2009-02-11
Ekebyhovsbacken är den bästa backen i stockholm. Den drivs helt ideellt och lyckas oftast vara först med att öppna i stockholmsområdet. Personalen är mycket trevlig och caféet jättemysigt.

Den har två liftar, en större ankarlift som går upp till toppen och en (ny sedan förra året) knapplift, och har alltid 3 nedfarter öppna (4 om det ligger mycket natursnö). Sen är priserna jävligt schyssta, både på liftkort men också i skiduthyrningen (som man också kan lämna in skidor på för service).

På sommarn har dom också stockholms bästa downhill-bana för mountainbike.

Grymt jävla bra!

martinss0n
2008-02-14
+Nära stan
+Bra pris för liftkort
+Grymt goda kakor i caféet
+Kan åka kommunalt tilll den

-Sämst park! Dom har 1 rail, den är ju skön. Högst kanske 2 hopp, det brukar inte vara nån hit..
-Personalen vill inte hjälpa till, så arga och otrevliga.
-Öppnar backen så sent varje sässong
-Sattsar bara på sina slalom åkare.

A_DeGeer
2007-01-04
backen är liten. de finns varje år minst 2 hopp. Ett stort och ett litet. Iår fanns det två hopp. Ett va ca 7 meter från hopp till landning och men kanske 30 grader kick. det andra var litet och ca 3 meter hopp till landning men det gick att landa på sidan också och var skönt när man inte vill göra sig illa och dra en switch 270 eller nått sånt. Jag hoppas det blir lite bättre nästa år. inte bara en rail som iår!

strasbourg
2006-05-29
+ Nära stan
+ Bra för att vara så litet
+ Det finns några hopp och rails

- Sjötuna
- Nästan ingen natursnö.
- Igensmockat på helger när det är tävling