Elm recensioner

Skidorter i Schweiz
Vad tycker du om Elm?
5
4
3
2
1
Christoffer
Christoffer (Gäst)
2010-03-23
Har bott i Zürich i sju år men var i Elm för första gången i lördags - helt klart bästa orten inom en timme från Zürich! Sjysst fallhöjd ger fina, låga carving-backar och som tidigare påpekats, pudret finns både i form av skogsåkning och högre beläget, och konkurrensen är låg. När vi var där var det dock väldigt uppåkt då det inte snöat på en vecka, men för den som prickar nysnö är lyckofaktorn hög! Vägbeskrivning behövs inte, det framgår...

Tål också att påpekas att det i lördags sattes besökarrekord i många skidorter runt Zürich med motsvarande köer som följd. Trots att Elm bara har fyra liftar väntade vi inte mer än tre minuter någonstans. Därtill är bilvägen dit inte speciellt frekventerad.

Sammanfattningsvis - mycket fint för en dag eller en helg!

/Stefan
/Stefan (Gäst)
2006-01-03
Vi åkte hit då det snöade för fullt och sikten var minimal i Andermatt. Jag var skeptisk men vilken skogsåkning vi fick! Lagom brant, helt orört och lätt att hitta, fina öppna repor i skogen. Inte stort nog för en vecka men för en dag när vädret är bra (snöfall) så är det kanon.

idiotresor
2003-11-07
Ett riktigt litet familje paradis med fina pistade backar och en högsta àkhöjd pà drygt 2000m, làter kul va?
När det har snöat mycket finns här kanon offpist bàde i skog och utanför. Eftersom det bara finns barnfamiljer här och de hàller sig i backen eller dricker choklad räcker det med att àka en meter utanför backen för att hitta orörd puder.

Betyget blir bara 3 eftersom skidàkningen bara är ok om det inte snöat, har det därimot snöat sà är det 5+.

/Bosse