Recensioner om Flottsbro Alpin

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Flottsbro Alpin?
2004-02-16
när jag kom dit blev jag riktigt besviken. Då ser jag det från min parksidas perspektiv. Inte ett enda hopp så långt ögat når. En besvikelse i mina ögon. Vidare tyckte jag att backen var alldeles för flack. Liftkorten va dyra och det var långa liftköer. Jag skulle rekomendera Väsjöbacken för er som gillar att hopp och vill åka i stockholms trakten. Speciellt nu efter förra helgens tävling då dom har en STOR quarterpipe och hoppet är GRYMT shapat. Åk dit istället!

aendrew
2004-02-16
bra ställe som sthlmare har nära till..hyfsad park i år, kunde ha haft bättre bigjump, men cornern e skitskön, även om den bara e åt ena hållet.. annars har flottsbro bara 3 riktiga backar, men det duger som uppvärmning inför fjällen..

fuent3SS
2004-01-08
Bra ställe för att vara i Sthlm hoppas dom kan fixa en park till nästa år också vilket skulle vara välidgt bra!

/Martin

blank
2004-01-07
Öppnade för säsongen idag, dom hade bara en backe respektive lift öppen. Kön blev ofantligt lång och man fick stå i kö i en halvtimme och sedan var man nere på ca 30 sek..
Om man bortser från det så var det väl helt ok, lär ju bli bättre när dom öppnar fler backar och den andra liften också.
Annars är flottsbro ett hyfsat ställe. Man kan ju inte kräva så mycket av en stockholmsbacke.

MadTriX
2003-05-03
den backe som helt klart ät best om man bor i stockholm och inte vill lägga ned en massa pengar på att åka till en stor skidort. jag är dock besviken på de löften om fler backar som någon redan har nämt.

hoppen har har haft en tendens att vara stängda vilket inte är så roligt.

de gånger jag har hoppat så har hoppen också varit korta vilket gjorde att det vart svårt att sätta något annat än någon grab.

marcus_hansen
2003-03-03
bra backe absolut den bästa i sthöm.... parken är ju inget att skryta med men två big jumps och några rails går den att hänga i ändå rätt ok backe.......

FredrikB
2003-01-27
När kommer den där puckeln egentligen?
Flottsbro är skit bra för att va i stockholm.
Backarna är korta och inte specielt branta.

Tips: Om du står på toppen och tittar ut mot alby sjön så drar du ner för branten som ligger till höger. Bra lutning, men ofta lite snö, men nästa gång det är mkt snö i stockholm ska jag åka där iaf.

stockholmaren
stockholmaren (Gäst)
2001-02-09
För att va i Stockholm blir det en solklar femma med säsong till april och det blir bara bättre med större servering, större skiduthyrning o större backar.

Calle
Calle (Gäst)
2000-11-14
Fem plus för att vara i Stockholm. Flottsbro är Stockholms klart bästa backe. Men man kan självklart inte jämföra med riktiga skidorter. Jag har dock testat att bo över en natt i Flottsbro med några polare. Det var svindyrt (600kr natten), jättetrångt (sex pers. på lika många kvadrat haha) men ofantligt kul. Vi åkte skidor från 12:00 till 22:00 första dan, lagade sedan middag och satt uppe till 3 och kollade på TV. Gick upp kl 10 nästa morgon och vaknade i strålande solsken, hyfsad blåst och mycket mindre snö än dagen innan. Men snön i backen låg iallafall kvar och vi åkte till kl. 17:00. Det var mitt "sportlov" år 2000, visserligen i slutet av mars (28-29) men ändå.

Markus
Markus (Gäst)
2000-11-10
Tävlar för Huddinge skidklubb och vi tränar alltid i flottsbro! Stockholms absolut bästa. bra backar och det blir nog ännu bättre när puckelpisten och den nya långa backan blir klara! Ett minus för att Halfpipen inte så ofta blir så bra preparerad.