Goldeck recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Goldeck?
5
4
3
2
1
Magnus i Villach
Magnus i Villach (Gäst)
2005-10-31
OK 2, Sparky, egentligen har du väl rätt. Men en eftermiddag paa berget är väl OK om snön ligger. Alpernas dessutom paastaadda längsta svarta dalnerfart gör väl inte saken sämre? Ha det bra.

Sparky
2005-04-07
Ja du, Magnus... om man skulle förlita sig på vädret vid alpina
äventyr så skulle jag ha tröttnat på t ex Val d'Isere för länge
sedan. Och vad det gäller skidåkningen så blir Goldeck inte
bättre än mitt betyg; 1 av 5.

anell
2004-12-18
Min gode far hade bussresor ner hit på 80-talet och så jävla dåligt är det inte.. Numera tillhör Goldeck ett större liftsystem med tre olika berg med på liftkortet. Goldeck, Ankogel och die Dritten Spitzen (som är ett berg där du kan åka i Italien, Österrike och Slovenien).Få liftar kanske, men dom vill man ju helst inte åka i. Hellre backar då, menar jag. Bra fallhöjd och ett bra partyutbud i Spittal.

Magnus i Villach
Magnus i Villach (Gäst)
2004-12-03
OK Sparky, skiddaakningen är väl vad man själv och vädret gör den till. Men Du, vem behöver egentligen liftar? Ta Dig uppför berget och sedan kan du mycket riktigt som du uttrycker det: "aaka skiten ur berget", gör ett försök rakt ner i centrum, en repa du troligtvis inte provat. Pallar du inte det kan du ju alltid ta en titt paa speedski-tävlingarna i vinter. Lagom ansträngning för TV-sportsmän....

Ulf Larsson
Ulf Larsson (Gäst)
2004-10-12
Det är den lokala backen för staden Spittal med en liten kabin för att komma upp från stan.(bättre att ta bilen upp till baksidan).
Har åkt där några gånger runt nyår och är det nysnö har du den för dig själv eftersom det är mest skolungdomar som åker där.

Sparky
2004-03-22 (Ändrad: 2008-11-17)
Vem f-n åker hit...egentligen? Jag gjorde ett ungdomligt misstag på åttiotalet, visserligen en erfarenhet rikare men ett snäpp coolfaktor fattigare... Usel skidåkning och stenåldersliftar. Men av den anledningen kanske man skulle åka tillbaka och åka skiten ur berget... ;-)