Gstaad

Skidorter i Schweiz
Gstaad innefattar även Glacier 3000 - Les Diablerets, Gstaad - Saanen - Rougemont, Gstaad - Saanenmöser, Gstaad - Schönried, Gstaad - St. Stephan, Gstaad - Zweisimmen, La Braye – Château d'Oex

Snöprognos

 • Tisdag

  0,2 cm snö
  Lätt molnighet
  -15°
  2 m/s
 • Onsdag

  18,2 cm snö
  Snö
  -8°
  1 m/s
 • Torsdag

  31,7 cm snö
  Kraftigt snöfall
  -4°
  1 m/s
Vad tycker du om Gstaad?
5
4
3
2
1
Johan1967
2016-03-29
Ganska enkla backar och det känns som om fokus ligger på annat än skidåkningen. Byn är härligt lyxig, men uppväger inte om man gillar att åka mycket skidor.

dr_fil
2007-03-29
Har åkt i Gstaad i 6 år nu pch tänker fortsätta åka där en tid framöver. Gstaad har kanske inte de bästa backarna men det är nästan aldrig liftköer och offpist backarna är för det mesta orörda. En liten Park med lite hopp och rails finns i Gstaad men Gstaad ligger cirka 15min med lokalbuss från Glacier 3000 som har en underbar park. Offpisten i Gstaad är också bra. Jag rekommenderar att åka till berget La Videmanette (i byn Rougemont) för bäst åkning, både offpist och pist.
Som sagt har Gstaad kanske inte bäst åkning men det sköna med Gstaad är att det nästan aldrig är mycket folk, åk hit om du vill ta det lugnt, bo på fina hotell och besöka Schweiz snobbigaste skidort!

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer