Hassela recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Hassela?
5
4
3
2
1
B
B (Gäst)
2020-03-09
Ok stugor, ok service... fina lagom-backar för barna, fint med grillar som är tänd hela dagen... underbart fina myrsmår uppe på berget för längdåkningen.... negativt är att personal behöver en charmkurs! Och vad är det för påhitt att stugans städning ska besiktas innan man åker??? Vuxna normala människor kan städa utan övervakning! De som inte gör det skicka räkning till dem då och låt vanligt folk åka hem då de är klar!! Det känns förnedrande att bli bedömd på om man klara en basic vardagssyssla! Det fina med helgen i Hassela solkas ner av detta samt personalens bemötande, synd!

Erik
Erik (Gäst)
2020-03-09
Oväntat bra skidåkning, även för vana åkare! Långa backar med bra fallhöjd👍

Lundberg92
2020-01-28
Nergången skidort både faciliteter och skidsytem.

Andy Bum
2020-01-15
Dåligt underhållen anläggning. Undermålig snöläggning, liftar som går sönder. Sjukt långa köer för mat trots nästan inget folk i backen. Otrevlig personal. Synd på så bra berg, samma fallhöjd som Sälen...

mjunk
2018-02-15
Efter att ha haft en svacka så känns det som att Hassela är på G igen. Givetvis så inverkar snöläget just nu på antalet stjärnor

Ann
Ann (Gäst)
2017-01-02
Camping kunde bli bättre dåligt underhåll av service hus och väg in till campingen uselt skick. Snöröjning på väg och plats bra. Trevligt folk som campar för det mesta. Finns alltid någon /några som tror de äger stället.Bättre backar saknas.Mest för yngre barn.

OldGen
2010-08-26
Hade husvagnen i Hassela 2007/2008.
Då det för det mesta vad grönbete i Gävletrakten där jag bor så blev man förvånad att efter bara 20 mil i bilen komma till full vinter i Hassela. Vi var väl uppe ca: 6 ggr den vintern och åkte faktist lössnö 4 av gångerna, Stort + till trevlig personal, afterski samt att det faktist kostad oss bara "för 2 vuxna och 2 barn" under 10 000 för husvagnsplats, el och liftkort hela säsongen.

Ulf Oréest
Ulf Oréest (Gäst)
2008-07-28
Hassela är riktigt bra tycker jag. Jag har ett lantställe i Älgered 15 km från Hassela. Bor normalt sett i HUddinge. Sitter ofta där på mit lantställe under vintern och jobbar på kvällarna och åker skidor på dagarna i Hassela. Det är alltid välpistade nedfarter och inga liftköer. Fallhöjden 310 m. är ju bättre än de flesta backarna i Idre och sälen......Men Hassela, liftarna är inte vad man vill ha i dessa tider. En stolslift vore helt ok.
Personalen i Hassela, trevlig och bra att ha göra med. Jag gillar Hassela. Jag har åkt sedan 1959 och har cirka 30 skiddagar per år och har minst en vecka i Alperna. Har åkt i de flesta av de Svenska backarna och tycker Hassela är väl värt att besöka.

anhe
2007-11-07
Vi har en sommarstuga i bergsjö (tannetjärn) som vi brukar vara i på somrarna o vintrarna. Vi åker såklart till hassela varje år. Det är en toppenhärlig backe fast med ett par isiga partier har jag märkt.

Klara
Klara (Gäst)
2007-01-04
Hur mysigt som helst! Backarna är alldeles lagom för hela familjen. Det finns så mycket mer än bara skidåkning där.