Källviksbacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Källviksbacken?
5
4
3
2
1
Mikael Knutsen
Mikael Knutsen (Gäst)
2018-02-28
Bra backar, nära till stan, grym park! Alltid välpistat i backen.


Williamsimpson
2015-12-09
Riktigt mysig och trevlig backe,mycket trevlig personal och en positiv inställning bland folket i backen,bra park med många roliga rails och hopp.

Rekomenderas starkt.

Thomas
Thomas (Gäst)
2010-03-31
Till er som gnäller på småttingarna i backen. Utan dem skulle vi ha svårt att ha backen igång. Anläggningen drivs i stort sätt på idéell basis. Dvs, de som jobbar där gör det gratis. Bakom driften av backen finns IFK Falun alpin och tog vi bort klubben från backen skulle den få lov att stänga ganska snabbt. Tack vare att vi kan bedriva ungdomsverksamhet i backen kan vi också hålla den öppen för allmänheten. Småttingarna kommer om 10 år förmodligen hoppa både längre och högre än er gnällspikar ;-) Försök att se det som att de är med och håller backen öppen! Och framför allt, visa hänsyn mot de små. De saknar mycket av den uppmärksamhetsförmåga vi äldre har. Väl mött i backen.

MVH
En av tränarna i klubben

Fille Fredling!
Fille Fredling! (Gäst)
2010-03-23
Äh!..källviken äger ju!
Iallafall iår! (09/10)jag tycker att parken äger,priserna är låga och personalen hjälpsam!;)

men nått jag stör mig på det är att det är as mycket små folk xD
dom åker och blockar hela tiden!

Kort sagt:källviken äger!!
//Fredling

Kicki
Kicki (Gäst)
2009-03-10
En ok backe, men inget jag vill rekomendera med tanke på de alternativ som finns i närheten... Puckelpist i liften och jag skulle ALDRIG åka dit med barnen. Underhållet verkar släpa efter på både liftar och området i övrigt. Centralt och smidigt om man bor i Falun. Lite överpris med tanke på utbudet...

Bryngelsson
2009-03-02
Om jag får tycka själv så har Källviksbacken en asbra Park nu så typ det är en asstor Big Jump typ 5m hög :D och två andra Fjutthopp sen äre mest Rails :P

Sen äre många små skitungar som åker ivägen när man ska hoppa :@

Martin Bergman
Martin Bergman (Gäst)
2009-02-10
Det är min hemma backe hihi!! Vi har ett nytt snökanonssystem i år som ska tecka den vanliga familje-backen, lekbacken/parken och branten. Det är best för alla eftersom man får mycket plats över till friåkning under träning/tävling och dom som tränat får en brantare och bättre backe, Dom som hoppar får en bra park hihi!!

//Martin

Daggen
Daggen (Gäst)
2007-03-29
Den är skitbra för sin storlek! Alla föräldrarna som ställer upp där är jättetrevliga och priserna låga. Alla hoppen görs av sprutsnö av föräldrarna i klubben som driver backen. Man kan ju förstå att slalomträningen kommer i första hand men det är fett kul att snowboards också får vara där! Får dom bara snö i år kommer jag att åka skitmycket där i år också! Lurre!

The_wannabe
2005-11-08
det finns en pipe i bland å nåra rails å nått stort hopp! =) men föredrar romme alpin

Bilnord
Bilnord (Gäst)
2005-07-03
jag tycker det är en bra backe faktiskt för dom som gillar att hoppa. Det finns två hopp,
ett är 2-3 meter och det andra är 8-9 meter
så man kan roa sig lite där i allafall