Recensioner om Kläppen

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kläppen?
5
4
3
2
1
Anders
Anders (Gäst)
2021-01-13
Förutom en vecka per år i någon annan anläggning i Sverige eller utomlands så åker vi alltid en vecka till Kläppen också, Sälens bästa skidanläggning, och det har vi gjort sedan barnen var små, nu är de vuxna och vi åker fortfarande dit.
Freerides recension tycker jag är missvisande , har ni varit där överhuvudtaget, eller byggs recensionen på statistik? Att 'de absolut flesta backar skulle vara gröna' stämmer inte alls och det är dessutom mycket enkelt att undvika dem om man vill pga anläggningens fantastiska uppbyggnad.
Varierad skidåkning i alla väderstreck, visst det är kanske inte några världscupsbackar (trots det så tränar alpina landslaget där ibland) men det är fullt tillräckligt för att få en fantastisk skidupplevelse.
Mat och boende är mycket bra, javisst mitt i pisten kanske inte ligger precis mitt i pisten, men kolla stugkartan noga innan ni bokar och ta den stuga som ligger mest strategiskt så kommer ni bli nöjda.
Rekommenderas starkt, har ni inte varit där så åk dit. Har ni varit där, åk dit igen.

Johnny
Johnny (Gäst)
2021-01-04
Underbart ställe med Sveriges bästa park! Mycket bra att inte alla backarna pistas varje dag så man får ta del av nysnön som fallit under natten.

Ida
Ida (Gäst)
2021-01-02
Samtliga backar pistas inte varje dag, vilket försvårar åkning och ökar risken för olyckor och skador.. Önskar en förbättring på det.

Joakimsoprano
2020-03-04
Ett bra system för barn och där man som vuxen inte behöver blir uttråkad då variationen på åkningen är överraskande bra med tanke på den låga fallhöjden. Prisvärd och god mat på Restaurang Tranan med smidig självservering som flyter på snabbt vid lunchtid. Inga stora liftköer med undantag för en handfull flaskhalsar under en sportlovsvecka. Godkänt underlag i pisten trots dålig snötillgång.

Anna
Anna (Gäst)
2020-02-03
Ostädad stuga. Dålig information receptionen stänger kl 6 inget på plats i stugan. Mitt i posten hette stugorna lååååångt från backarna. Och ett värmesystem som låter så högt och står intill sängarna att det inte går att nyttja loftet

GeneralMaxenTaxen
2020-01-20
Bra. anledning med Riktigt Bra backar. Jag tycker att ni Ska åka ditt Fallhöjd på nästan 320 meter rekommenderas verkligen 😍😍😍⛷⛷⛷⛷

Pelle Engström
Pelle Engström (Gäst)
2020-01-15
Superbra anläggning med hjälpsam och trevlig personal!

Patrik
Patrik (Gäst)
2019-06-25
Grymt för barnen, men även fin åkning för vuxna. Jättebra nivå på restaurangerna med en superfin toppstuga. Avsaknaden av ungdomsstök passar mig perfekt då man slipper massa drägg i anläggningen. Kan inte förstå varför inte fler tar efter Kläppen och investerar i en gondollift, det tillför verkligen det lilla extra. Sälenfjällens bästa anläggning och säkert helt rättvis 3:e plats i Sverige.

Ammi
Ammi (Gäst)
2018-04-09
En fantastisk anläggning för alla åldrar. Supertrevlig service!


Per Stenmalm
Per Stenmalm (Gäst)
2018-02-28
Kanon. Speciellt för alla familjer. Och dom som vill prova på att hoppa i alla dess former.