Kläppen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kläppen?
5
4
3
2
1
Mr Amber
Mr Amber (Gäst)
2023-02-28
Trevligt familjeställe. Rolig afterski. Finns även maskotarna Trolle och Trolla som har Afterski för barn.
Åker hellre hit med grann-familjerna, än jobb-gänget.
Många hus har omvägs ski-in ski-out. Bilen står still hela veckan.
Toppstugan/restaurangen får många plus.
Skidbutik lockar till köp. Väldigt trevlig personal vid uthyrning.
Svarta backen Lostupet är få som löser skärande sväng men den är väldigt fint pistad.
Möjligt för "alla" att åka från toppstugan till botten.

Jimmy Wahlfridsson
Jimmy Wahlfridsson (Gäst)
2023-02-01
Kläppen är en av Sveriges mest populära skidanläggningar, belägen i dalarna. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av pister för skidåkare i alla nivåer, från nybörjare till erfarna åkare. Pisterna är väl underhållna och snötäckta, och den avancerade beskärningsmaskinariens är på toppen av teknikens utveckling, vilket garanterar en tillfredsställande skidupplevelse.

Kläppen har också en imponerande infrastruktur med modernt liftssystem, skidbutik, restauranger och skidskola. Anläggningen är lättillgänglig och har gott om parkeringsplatser, vilket gör det enkelt för besökare att ta sig dit.

Förutom den utmärkta skidupplevelsen erbjuder Kläppen en mängd aktiviteter för alla åldrar, inklusive snowtubing, snowpark, nattåkning och musikarrangemang. En annan fördel med Kläppen är dess närhet till centrala Sverige, vilket gör det enkelt att kombinera en skidsemester med en stadssemester.

Sammanfattningsvis är Kläppen en imponerande skidanläggning med en imponerande infrastruktur, brett utbud av pister för skidåkare i alla nivåer och en mängd aktiviteter för alla åldrar. Det är definitivt värt ett besök för alla som söker en riktigt rolig och minnesvärd skidsemester.

Marie
Marie (Gäst)
2022-02-28
Efter att ha varit med sedan kläppen öppnat så har jag då aldrig blivit utskälld inför så många restaurang gäster som i dag på toppstugan.själv hade jag redan bett om ursäkt till en personal som jag ifråga satte
Sedan kom en tjej och serverade oss hon frågade om det va något mer och vi svarade 2 hamburgetallrikar med glimten i ögat och skratt och sedan så vi att vi skojade sedan kom en kille utrusande och sa att vi va otrevliga mot hans personal inför fullsatt cafe.kan man inte få skoja med personal då har de nog valt fel yrke sedan när vi skulle gå frågade han om vi va på väg och vi så ja och han svarade vad skönt usch för kläppen

Al
Al (Gäst)
2022-01-24
Fantastiskt för barnen, engagerade skidlärare och kanske bäst av allt: Backar från toppen som man kan ta med barnen i redan tidigt i deras "skidkarriärer".

Ingemar stenmark
Ingemar stenmark (Gäst)
2022-01-24
Kläppen är en väldigt bra anläggning speciellt om man är eller har familj. Jättebra skidskola för de yngsta. Sjungarebackens radhus har utomhus varmvattentunna. De kommer bygga ut södra backen om något år. Lugnare miljö än andra i Sälen . Vädersäker Gondol till toppen. Jag har egen erfarenhet av och jämför bla. med andra anläggningar som Åre, Branäs, Lindvallen, Whistler, Snoqualmie, Stevens Pass, Sierra Nevada. Nån klagade på fallhöjden? Alltså ca:100 meter mindre än de andra i Sälen spelar ingen som helst roll. Ska man hänga upp sig på några meters fallhöjd är det ingen ide att åka skidor någonstans inom Sveriges gränser, möjligtvis är Åre okay.

Christer Karlsson
Christer Karlsson (Gäst)
2021-01-25
Grymmaste anläggningen för hela familjen 👍👍
Bra o breda backar och aldrig lång kö till liftarna!

Evelyn
Evelyn (Gäst)
2021-01-21
Mysigt och trevligt bra snow park

Anders
Anders (Gäst)
2021-01-13
Förutom en vecka per år i någon annan anläggning i Sverige eller utomlands så åker vi alltid en vecka till Kläppen också, Sälens bästa skidanläggning, och det har vi gjort sedan barnen var små, nu är de vuxna och vi åker fortfarande dit.
Freerides recension tycker jag är missvisande , har ni varit där överhuvudtaget, eller byggs recensionen på statistik? Att 'de absolut flesta backar skulle vara gröna' stämmer inte alls och det är dessutom mycket enkelt att undvika dem om man vill pga anläggningens fantastiska uppbyggnad.
Varierad skidåkning i alla väderstreck, visst det är kanske inte några världscupsbackar (trots det så tränar alpina landslaget där ibland) men det är fullt tillräckligt för att få en fantastisk skidupplevelse.
Mat och boende är mycket bra, javisst mitt i pisten kanske inte ligger precis mitt i pisten, men kolla stugkartan noga innan ni bokar och ta den stuga som ligger mest strategiskt så kommer ni bli nöjda.
Rekommenderas starkt, har ni inte varit där så åk dit. Har ni varit där, åk dit igen.

kapsyl
kapsyl (Gäst)
2021-01-08
väldigt litet men ok för vara så söder liggande i sverige

Johnny
Johnny (Gäst)
2021-01-04
Underbart ställe med Sveriges bästa park! Mycket bra att inte alla backarna pistas varje dag så man får ta del av nysnön som fallit under natten.