Klimpfjäll recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Klimpfjäll?
5
4
3
2
1
Ellieb
2018-12-27
En pärla!


Anna
Anna (Gäst)
2015-03-24
I år är söderliften och söderbackarna öppna.

N/A
(Gäst)
2011-01-27
Vi kommer att försöka skapa så bra och varierad åkning som möjligt i Klimpfjäll i vinter.
Om det är bra med snö och fin offpist vid sydliften som är stängd nuförtiden så kommer vi att försöka köra iallafall en tolktur per dag under helgerna för att kunna nyttja branten på sydsidan.
Vårt mål är att köra igång så snart det kommer snö!
Det är förtillfället ca 25 i terräng och vi har börjat trampa fast det med maskinen.

Välkommen till Klimpfjäll i vinter!

Stefan Svensson
Stefan Svensson (Gäst)
2011-01-27
Tänk vad olika man kan tycka på ett sånt här forum :-)
Klimpfjäll ÄR EN PÄRLA! Liften till branta söderbacken stängd i fjol och tydligen äveni år MEN VEM BRYR SIG! Nerfarterna på norra sidan räcker för en hel vecka o mer därtill.
Saknar däremot info om åkning offpist på fjälltopparna som ligger väldigt nära backen? Någon som vet någonting? Det ser sjukt bra ut uppe mot Dorrontoppen och i det området.

Dessutom har personalen varit oerhört trevliga med oss? Hjälpsamma och tom kört oss privat med skoter.

Sett utifrån príset för liftkort ÄR Klimpfjäll ett kanonalternativ!

lybba86
2009-02-10
När jag kom det kring nyår så var bara en lift öppen, dem andra 2 var "inte godkännda" av statens prövningsanstalt och därav ur drift, lite tråkigt. sen fanns det inga vindskydd eller grillkåtor om man skulle vilja grilla en korv eller två, lite dåligt av en sådan anläggning.
Vi hade lite otur med vädret då det blåste en hel del. men det innebar lite folk i backen stod aldrig i kö under dem tre dagar jag var där, trots att det bara var en lift.
Skidåkningen var bra, snöade första natten vi va där så det blev 5-10cm puder i hela backen, riktigt härligt. rätt bra offpist, lite hårt kanske men det beror på att det hade varit töväder veckan innan.
Kan inte påstå att jag tycker personalen var värst trevlig heller, inte otrevlig men lite gladare bemötande hade jag förväntat mig.
I övrigt var det dåligt med hopp och sånt. hittade väl en 3-4 stycken tror jag.

Var där då jag gick i 8:an är väll en 8 år sedan, då var backen tipptopp. hade bara bra minnen därifrån. men nu känns det som att backen håller på att förfalla rent ut sagt.

ludvig
ludvig (Gäst)
2009-01-09
min morbro äger en del av hotellet och hela skidanläggninngen så ja man kan väll säga att jag har varit mycke i ''klimpen :

Positivt:bra off pist och bra park för att vara så få parker. men har haft snowboard sm där så en j*vla bra pipe må jag säga

negatift: typ en rail fler rails

sammanfattning:bra lite kö i liften. billig oftast bra väder .mycket prisvärt

Solveig Persson
Solveig Persson (Gäst)
2008-07-30
jag är född i Vilhelmina (som inte är en stad utan en ort/samhälle) men uppväxt i stockholm, jag
tycker att klimpfjäll är en otroligt vacker och bildskön plats där man kan finna tystnad om man som jag och min familj vill gå lite till fjälls under en vacker sommarhimel och avnjuta en vacker natur. Allt kretsar trots allt inte bara runt skidperioden, man bör uppleva andra årstider också . Har ingen direkt anknytning hit annars men återkommer gärna för en naturupplevelse. Skall hit igen under aug-08

Krille
Krille (Gäst)
2008-02-28
Flera pister som inte är öppna trots mycket snö, inte bra. Dåligt med parkeringsplatser och servicebyggnader. Dåliga öppettider och bristfällig pistning. Kan inte hitta nåt bra egentligen om Klimpfjäll överhuvudtaget.

Jockestoren
2007-06-20
Positivt: Många bra offpistvägar och hyffsad park(kanske lite korta landningar) det är bra att det inte är så många skidåkare där då har man mer uttrymme i parken. skön snö.


Negativt: Fast parken dög så borde dom ha mer hopp och bättre landningar. för några backar (3 st).


Sammanfattning: Bra att borga och kittel ligger nära till hands!!

MacBeth
2006-02-09
Klimpfjäll är en bra ort dit inte så många hittar=) inga liftköer och mycke folk i backarna =) skön offpist och bra park.. trevlig personal =)