Krasnaya Polyana

Skidorter i Ryssland
Krasnaya Polyana inkluderar skidorterna Gazprom Mountain Resort, Gorky Gorod, Rosa Khutor

Krasnaya Polyana Snöprognos

 • Onsdag
  4,8 mm regn
  Lätt molnighet
  15°
  1 m/s
 • Torsdag
  24,9 mm regn
  Regnbyar
  10°
  1 m/s
 • Fredag
  1,4 mm regn
  Duggregn / sol
  14°
  1 m/s

Fakta om Krasnaya Polyana

Nedfarter (Totalt: )

Liftar

Fallhöjd
Krasnaya Polyana Fallhöjd
Högsta punkt: 2228 m.ö.h
Fallhöjd: 1689 meter
Lägsta punkt: 539 m.ö.h

Land: Ryssland

Recensioner av Krasnaya Polyana

Vad tycker du om Krasnaya Polyana?
5
4
3
2
1
JBook
2017-12-19
Svårslaget?
Känns som japansnö med alp-fallhöjd, svårtslaget helt enkelt. Väldigt speciell ort då allt är byggt för OS och sedan lite lämnat åt alla rika ryssar som åker dit, väldigt smidigt att resa dit, 2 x 2 h flight från stockholm och sedan taxi upp i bergen.

Kommer absolut åka tillbaka!

 • Krasnaya Polyana
Pelle
Pelle (Gäst)
2009-01-09
Det är svårt att skriva en rescension som håller. Då vi var där februari 2008 fanns det 4 liftar om fem år ska det vara över 40...

Men lösnön kommer alltid att vara sinnessjuk och det är varför man åker dit. När vi var där föll det cirka 2 meter på tre dygn... helt bizarrt. de har så kallad Lake Powder, sjuka mängder och väldigt lätt. samma typ man mest hittar i kanada annars.

Rent skidåkningsmässigt går det knappt att toppa. 1700 fallhöjdsmeter varav man kan åka cirka 1000 vettigt. Skogen är gles och med stora träd så även en ovan skogsåkare kommer att njuta. Bra väder och korta liftköer.

det troliga är ju att en del offpist försvinner med alla liftar, men också att det blir ett större område. Då vi kom hade det inte snöat på tre veckor så man fick knata rätt långt på ridgen för att hitta orörd snö (de fyra liftarna ligger på rad så upp på toppen är det bara en lift). med fler liftar blir ju det lättåtkomliga området större och kanske håller det längre, trots ökade turistmängder.

På negativa sidan kommer standarden på boendet som är ganska låg (lär ju byggas rätt många nya hotell, men med prislapp därefter) maten smakar apa (finns en kanonbra turkisk och en georgisk inne i byn, men i övrigt skulle jag ta med stormkök...;-)

Ni kan läsa mer i tidningen När & Fjärran nr 8 2008 - kommer i handeln i december eller kolla in vår hemsida med bilddagbok:
http://www.krasnayapolyana.se/?page_id=28

1.97 lång man med snö till armhålorna utlovas...

Alina
Alina (Gäst)
2006-01-14
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
En av de bästa orterna ryska i Kaukasien. Det är känt för det är overkligt pulver och orealistisk freeride. Jag gillar det här stället så mycket jag kommer mycket kraft. Heliski, backcountry, freeride alla dessa saker du kan träffas där. Kom bara upp hissen som du kan få riktigt bra freeride som heli-ski och så vidare.

du är välkommen, Krasnaya Poliana väntar på dina stigar på dess backar!

Jason
Jason (Gäst)
2004-11-04
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Krasnaya Polyana Rocks, denna plats får pulver, pulver pulver. Säsongen jag var där hade vi flera 60 + cm dagar. ansiktsskott varje tur. Terrängs terrängen är galen med utmärkta branta fältbanor. Det bakre landet som är tillgängligt från hissarna är exceptionellt.

Den allra bästa skidorten gick jag till i Ryssland

Mest populära foto

Åkare: oles Foto: oleg krivtsov

Pistkarta

Pistkarta Krasnaya Polyana

Närliggande skidorter

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer