Recensioner om Mammoth Mountain

Skidorter i USA
Vad tycker du om Mammoth Mountain?
5
4
3
2
1
patric
patric (Gäst)
2017-12-30
Mammoth är inte mammut stort men bjuder på fantastisk skidåkning både pistat och friåkning som inte är för hårt reglerat, det tar ca 6 Timmar med bil från San Francisco
Ända tillfället jag upplevt liftkö är efter det dumpat och en ny del av berget skall öppnas efter att lavin patrullerna har gjort sitt,
Maten håller amerikansk standard så räkna inte med några kulinariska upplevelser. Men servicen är utmärkt.


Petter
Petter (Gäst)
2011-01-27
Fantastiskt! Hade fyra onödigt bra dagar där i februari 2010. Det var drygt fyra meter snör när vi kom och gott och väl sex meter när vi åkte. Och två dagar var det sol så det snöade sjukt mycket. Några av de bästa skogsåken jag gjort. Perfekt avstånd mellan träden, och brant!!! Pisterna inte särskilt krävande, men skönt att glida i som omväxling mot skogen. Inget vidare mysig by, men det gjorde inget, var sjukt trött efter låååånga dagar på berget så det blev bubbelbad på hotellet och sova tidigt. Amerikanerna är som vanligt, trevliga, hjälpsamma och lite ytliga... Galen liftkultur där använande av säkerhetsbygel i stolliften ses med onda ögon; märkligt i "landet säkerhet"... Det tar cirka 6 timmar att köra från L.A. Går också att flyga billigt från LAX. Är du i Californien är Mammoth väl värt ett besök!

Mary
Mary (Gäst)
2007-11-27
ville bara säga att jag också var i Mammoth i mars... även om de var vana med 15 meter snö därborta och det bara var 4-5 meter detta året, så var jag rätt nöjd ändå! Eftersom jag på samma vecka fick vara på beachen i Ventura och åka skidor i Mammoth, även om vi råka hyra grymma demo-skidor som var snordyra! Backarna var stenhårda och isiga på morgon och riktigt grötig slaskiga på eftermiddagen men vad gör det när man får dricka öl och lyssna på Ace of Base!?! Även om killen bakom mig klaga på att han stötte på svenskar överallt...stackars Alexander Skarsgård, det kan inte vara lätt att vara okänd kändis i USA!! Träffade även en amerikan som drömde om att få åka till ARE!

Gurra
Gurra (Gäst)
2005-03-10
var där på jullovet 04/05. snöade så in i H-vete, kom väl en 2-3 m under tiden vi va där =) parken helt underbar. pisterna helt underbara (när det inte snöade). offpisten helt underbar. lifköerna var aldrig över 5 min. när du är där ha alltid en facemask i fickan för när det börjar blåsa och snöa så blir det väldigt kallt. rekomenderar starkt Mammoth. och glöm inte att köpa en Mammoth tröja när du är där, väldigt sköna.

Souul
2003-04-28
Gillar du park är det dit du ska åka! I Main, som är fetaste(farligaste?!) parken finns hopp, corner, rails och två piper. Den vanliga är helt grym o ca 5-6 meter hög.

Sen finns fler parker...hopp i olika storlekar. massa rails... O de har ett parkcrew anställt som bara har i uppgift fixa o shapa..

Stämningen är jätteskön..här åker världens bästa snowboard-o skidåkare plus såna som jag som älskar att åka.

Och kylan slipper du..det e ju Californien =) Och när man lessnar kan man ju alltid dra till LA nåra dagar.

It´s da shit, som Tanner Hall säger!!

Fredde
Fredde (Gäst)
2000-09-22
(CAL) Ett mycket familjärt område men även duktigt bra för alla kategorier åkare. Off-pisten är gudomlig med sin ökentorra snö, det är brant dom kör downhill series här. Det är Freeriderns Mecka i californien!
Go big brothers and sisters