Orelle recensioner

Skidorter i Frankrike
Vad tycker du om Orelle?
5
4
3
2
1
Linusslindblom
2015-11-19
Världsklass! Va där v.7 2015, det hade kommit en rejäl dump med snö de två veckorna innan vi var där så det var nästan uppåkt i hela Val Thorens området men i Orelle fann vi mängder med orört puder. Även om snön hade legat där i några dagar va snön riktigt bra pga av läget. Det låg inprincipt i skuggan hela tiden på högersidan utav Bouchet liften. Man fick skråa över en bit men det var det värt! Riktigt bra!

Bukdan
2007-03-07
Orelle är en den okända dalstationen i tre dalar (den fjärde dalen). Det går i princip ej att åka skidor till byn Orelle men liften är superbra för den som vill snabbt ta sig upp i liftsystemet från Mauriennedalen. Ett antal fina pister finnes upp och över 3000 metersnivån. Det går snabbt upp till Caron för vidare färd mot Val Thorens. Det fina med att bo i Mauriennedalen på 800 meternivån i stället för i Val thorens är då det är skitväder alltid går att åka på någan annan station tex i Sybellerna eller i Val Frejus.

Boende ? Inga problem ring Ingalill på La Croix du Sud i LaPraz +33 4 79953447 hon har några rum för den inresserade offpistsökaren.

Johan
Johan (Gäst)
2006-12-28
Jag var en dag I Orelle och val Thorens i februari vintern 2006. Åkningen i Orelle den dagen var rätt värdelös. Snön var så hårt packad utanför pisterna att det knappt var åkbart samtidigt var en stor del av pisterna i orelle inte pistade så det blev bara några åk innan vi åkte över till val thorens.

Orelle skulle nog vara betydligt bättre ifall det snöat och det ligger ju i en gryta med söderläge så längre fram på våren blir det nog riktigt glassigt.

Den högsta liften går ända upp till 3200 m.ö.h. vilket tillsammans med riktigt mäktiga berg ger en skön upplevelse. Måste tyvärr ändå delvis såga orelle p.g.a. snön när vi var där.