Rauris recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Rauris?
5
4
3
2
1
JJboy
2013-04-02
Har varit i Rauris 4-5 gånger nu dock bara under fyra dagar! Jag kan säga direkt om det snöat lite så finns det GOTT om offpist områden. Det finns EN markerad tur sen finns det ett tiotal andra ställe man kan åka ifrån. Det som är positivt är att man behöver inte hika eller ta av skidorna för att komma till offpist ställena. Vill ni ha mer tips, bara kontakta.

Emelie
Emelie (Gäst)
2008-02-14
Jag ska åka till Rauris för tredje gången V7 och jag älskar de, backarna är bra och liftarna med, de finns jätte bra offpist backar. Rauris ligger på andra sidan av Bad Gastain och är lätt att hitta, inte så mkt för nybörjare men de är mkt härliga backar!!

linneea
2007-09-03
Jag var i Rauris v. 12 2007 och för att vara ett sådant litet skidsystem så var det mkt fint, men mkt engelskmänn, inte direkt ngt possitivt, men dom höll sig i pisten. Offpist åkningen var inte så stor men fint.

mick
mick (Gäst)
2007-08-29
Vintern 2006/2007 var ju snölös sgs i hela europa, Rauris likaså. Sista svarta pisten ner till byn var stängd och gjorde att pisterna var ännu färre än normalt. Högre upp var pisterna i bra skick. Vi hade ganska mycket folk för den veckan var det karneval (Fasching) samt Holländarnas sportlov. Trots det var det inte mycket köer. Vanligtvis lär det vara mindre folk där. Byt är gemytlig så det förslår, lite lukt av ko-skit och gamla hus. Priserna i backen och restaurangerna är förmånligt. Vi åkte till Bad Gastein vilket tog ca 1/2 timme. Avslutade dagen där på en badanläggning vilket kan rekommenderas. Andra orter inom en timmes färd är bla Zell am See och Saalbach om man tröttnar på Rauris-området. Det går också bussar till dessa orter. Offpisten får någon annan skriva om sedan det ha snöat lite mer......

Saamuuel
2007-04-24
Ja var där 2004 de va fint å bra skidåkning även fast de e så litet och om man tröttnar kan man göra som vi och åka till Bad Gastein, så på de stora hela ede ett jette bra ställe

kalle
kalle (Gäst)
2006-01-25
Raurs är till för den prismedvetne! Ligger nära Bad gastein och Zell Am See för den som har tröttnat på det lilla men kö fria liftsytemet.
Rauris har allt, men i en liten skala.
Det posetiva med ett så litet skidsystem är att danskarna och tyskarna inte har spårat utanför pisten och offpisten är mycket bra! Om man vill och har tur med vädret så kan man få ordentliga ögonblik! Dock kvarstår probemet att man inte klarar att åka i Rauris mer än två dagar i rad!
Annars är allt perfeckt där!