Skönviksbacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Skönviksbacken?
5
4
3
2
1
Sven larsson
Sven larsson (Gäst)
2018-09-24
Bra backe, Nära till Timrå och Birsta. Lite mini åre aktigt

lundgrenpk
2009-03-16 (Ändrad: 2010-10-22)
Det duger, men inte mer..
Sen vi ungdomar fick ta över ''parken'' så har de väl blivit lite ordning där.
finns rätt många rails och vi ska försöka ha 2 stora hopp varje säsong, sen blire nog lite annat smått och gott

Nils K
Nils K (Gäst)
2008-02-14
Skönviksbacken är alltid skönviksbacken!
men det är en viss charm med den, nu dom sista 2 åren har det börja hända lite grejer sen dom bytte styre bland personalen!
Nu har vi (bland annat jag) startat ett litet freeriders gäng som skall försöka ligga på personalen i backen så att det byggs hopp och underhålls därefter. första året i år så det lär ta lite tid innan man har fått nog med talan för att dom skall hajja allt. men för tillfället så finns det 5 rails i backen dock inga hopp att prata om, PGA snöbristen, men igår så började dom att köra koncentrerat med snökanonerna på ett ställe så att dom ska få till en hög, hoppas jag iaf!
Skönviksbacken är faktiskt värd en närmare titt om jag får säga det själv.
kanske inte ens i närheten av Åre osv. men det är ju ideellt allting i backen så vi gör det bästa av situationen!

ErikSvahn
2008-01-02
Vad är positivt? Jo.. man får nästan alltid låna spade nere hos lift gubbarna för att bygga egna små hopp som dom sedan kör över med pistmaskinen.

Backen är helt värdelös att åka vanligt i, men med lite mer hopp och rails så skulle det blir helt annorlunda att åka. finns nog inte så mycket att säga mer. Det ända roliga i backen är nog när man tar skogsvägen och svänger sedan ut i stor skogen där det finns en öppen yta där man kan bygga en egen kicker. over and out

DSvedin
2007-05-31
Jag börjar väl med det positiva, Som fanns för några år sedan.
När jag var en liten skid jibber, fanns det en hel och fin park i skönviksbacken med fina hopp, rails och en half pipe varje vinter.
Men på senare år har man blivit "LAT" i skönvik. Det fanns 1 hopp som dom gjorde i vinter och dom skaffade en liten rail på slutet av denna säsong 06/07. Jag tycker att detta är jättedåligt av personalen i backen och hoppas dom börjar satsa på en park hädanefter varje vinter. för både dom trogna åkarna och andra kommer få ögonen öppna och skönviksbacken kommer troligen få mera kunder.

Men det finns en del positivt med backen. Ex: Fin slalombacke som är pistad varje dag, Rolig skogsväg som man kan åka, halva backen är offpist om man gillar det och en hel del trevligt folk som är omkring. Jag tycker definitivt att man borde testa backen om man är i närheten men som sagt vore himla kul om dom skulle börja satsa på en ny park igen xD.

Alex86
2006-01-03
Helt okey stadsbacke. Saknar dock brant. Men en bra Monoskibacke.

kicken
kicken (Gäst)
2005-12-17
tycker backen är kanon efter dom förutsättningar som finns den ideella personalen gör så gott de kan dom har lovat fräna hopp och rails från topp till dal så vi ser fram mot en fin vinter

gustafss0n
2005-09-07
Hmm.. När det är bra med snö så brukar backen vara hyffsat bra. Senaste året så fick dom till ett riktigt bra hopp i slutet av backen... det brukar öven finnas en del sköna hopp i backen. Men tyvärr så brukar dom köras sönder av några av alla dom amatörer som åker i backen. Men dom som "bor" i backen brukar fixa till dom ganska ofta så det håller.. Backen är väl inte den brantaste som finns och liftarna är inte dom bästa heller. Det åker en del amatörer i backen också så men annars fungerar den.. helt okej:D

Olofsson
2005-03-09
Tycker backen är den bästa i Sundsvall finns inte så mycket att åka i :/ dom har ju ganska roliga hopp när dom har snö och så .


finns inte så mycket negativt, lite mycket nybörjare som åker in bakom hoppen ibland annars allmänt trevligt.

Bunte
2004-11-03
backen funkar iaf, de varierar från år till år, men när dom fått bra med snö så har dom en helkul lekpark att hoppa runt i, med några rails och grejjer