Snowbasin recensioner

Skidorter i USA
Vad tycker du om Snowbasin?
5
4
3
2
1
Olle_S
2008-05-09
Ryktet säger att det va en rik VD på ett oljeföretag som gillade Snowbasin men gilllade inte att åka ensam, så han pumpade in pengar i orten. Således är Snowbasin det lyxigaste ställe jag har varit på, Bara toaletten i värmestugan är värt ett besök :) Det är fina liftar, bra ordning, sjukt mycket personal, korta köer etc

Jag var bara i Snowbasin en dag så jag har inte åkt igenom allt men jag tycker backarna inte ligger i bra linjer på berget, vilket leder till mycket transporter och flacka partier. Jämfört med de överiga orterna i Närheten tycker jag Snowbasin tillhör de sämre, men då är ju för visso konkurensen rätt hård.

Jenny Franzén
Jenny Franzén (Gäst)
2007-10-11
Billigare och bättre och betydligt lyxigare än Snowbird. Håller man längst ut till höger i liftsystemet så finns det mycket bra offpist och risken att åka dit är liten. (Varning för nitiska patrullanter som klipper liftkortet) Lokala åkare håller till där. Utgå från Strawberry liften.

Snowbasin har den lyxigaste toaletten jag någonsin har sett. Det var som att kliva in på Grand Hotel med dämpad belysning, klassisk musik och små frottéhandukar att torka händerna med. Är man tjej så uppskattas sådant :)

Negativt är att det är mycket folk på helgen och då är tipset att åka till
POWDER MOUNTAIN som inte ligger långt därifrån. GRYMT! Speciellt för snowboardåkare. Vanliga helgåkare drar sig för att åka dit. POWDER MOUNTAIN erbjuder motsatsen till den lyx Snowbasin uppvisar. Vägen dit har dåligt rykte men för oss skandinaver är det inget problem. POWDER MOUNTAIN har få liftar och området är ett av de största. Det finns tillgång till Cat som tar dig upp dit liftarna inte går. Vill man inte ta helikoptern upp till Diamond Head kan man gå, det tar ca 40 minuter. Det finns även gratis guider, håll utkik vid liftkorts kön eller fråga efter Betsy. Hennes man guidar också, dock ej gratis med eller utan helikopter till extrema och hemliga ställen. Det kan vara svårt att hitta guldåken eftersom området är så stort.