Storklinta recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Storklinta?
5
4
3
2
1
Björn
Björn (Gäst)
2020-02-04
Ett riktigt vinterparadis! Backarna är alltid välpistade, offpister för alla nivåer. Ett riktigt trevligt 2,5km längdskidspår genom skogen. Härliga bufféer i restaurangen och trevlig och serviceinriktad personal.
Vilket lyft sen dom nya ägarna tog över för några år sedan!
Enda alternativet efter kusten för mig iaf.
Härligt jobbat alla på Storklinta!


MaRcUs
MaRcUs (Gäst)
2006-01-14
ett kul ställe får både som och stora men dom där rören i skogen är så ivägen dom kan dom väl gräva ner lr nå så jobbigtmåste bygga hopp över dom om man ska in i skogen men annars är det bra men kanske sak underhålla bigjump och halfpipen lite mer men det ska juh också vara för twintips åkare och snowbords åkare men nånån det skiter man väl i om man åker twintip som jag gör men bra att dom har knapplift ich 2 tliftar knapp liftarna och barnbacken det är väl bara tt man kan göra så så dom små baranen inte behöver åka i dom 5 andra bakarna och nybörjare så klart
och dom som har åkt å känner sig redo å åka i dom stora kan det
men bar också med offpist backe men ska nog spärra av till klipporna och sätta en egenrisk skylt färe kliporna för dom är inte och leka med kan jag bara säga så ta det lungt ......

stojje
stojje (Gäst)
2004-11-09
Ett ställe med hyggliga förutsättningar för att vara vid norrlansskusten. Bra lutning och ofta mycket snö.MEN... Två liftar bredvid varandra som går snett tvärs över falllinjen samt en personal som är helt ointresserad av modern skidåkning. En förskräckligt dåligt underhållen halfpipe där det sitter en förbudsskyllt för skidåkare. Dom skulle kunna gallra lite i skogen och plocka bort järnrör och armeringsjärn som ligger i skogskanten. Om då personalen också skulle klara av att underhålla bigjumps och halfpipen eller till och med fixa en ski/bordercrossbana så har det här stället förutsättningar att bli en av kustlandets vassaste anläggningar.

Therese_N
2004-11-04
Rolig skogsåkning på dom flesta sidorna av backarna, men dom har nå rör o sånt mitt i pudret som man har stappat på diverse gånger,. riktigt dålig barnbacke däremot..för nybörjare som kanske it lärt sig svänga eller bromsa far man in i staketet efterssom backen sluttar åt höger. annars är de råskönt me dom andra backarna, t.ex där dom bara pistar halva backen så att den andra delen är djupt puder. hur skönt som helst!

pelle puder
pelle puder (Gäst)
2001-01-22
Rolig försäsongsbacke att slipa tekniken i! Rolig å brant terräng hittar du om du beger dig skier´s right om backen ut i skogen!!
Var beredd på å traska genom skogen tillbaka...

Faith
Faith (Gäst)
1999-04-06
Det är en mycket bra nybörjar backe, kanske lite för lam för oss proffs. Härlig utsikt och mycket snö i backen ett litet plus i kanten.