Storstenshöjden recensioner

Skidorter i Sverige

Skidorten har stängts ner och skidåkning i liftsystemet är inte längre möjligt!
Vad tycker du om Storstenshöjden?
5
4
3
2
1
Leo
Leo (Gäst)
2022-07-27
Bra

Tom
Tom (Gäst)
2020-11-19
Med hänsyn till anläggnings storlek så är detta en mycket välskött och komplett skidanläggning. Flera värmestugor, café och skiduthyrning. Fasta grillplatser och bord samt en grill i vindskydd/tak. Välpreparerade backar och snökanoner. Liten park med rails och annat.
Som förälder med två barn under 9 år är detta helt perfekt.

Gäst
Gäst (Gäst)
2012-12-28
Var noga med hur skidorna ser ut från skiduthyrningen. Märkte i sista stund att våra skidor vi hyrt satt vaxet fortfarande kvar (3 par skidor). Vi går in och klagar och alla skidor dom plockar fram ser likadana ut med vaxet kvar. SJÄLVA fick vi i skidverkstan skrapa bort vaxet på alla våra skidor. Tjejen i kassan lovar oss någon sorts kompensation men när vi lämnar tillbaka skidorna så "kan hon inget göra". Skit dåligt tycker jag. Hyr man skidor förväntar man sig att dom är fixade. Såg flera i backen med hyrskidor som hade problem med snö som fastnade under skidorna... SE UPP!

erik00
2012-03-16
Bra ställe synd att dem inte hade konstsnö i ena röda backen.
+ långa backar

- inte allt öppet

- ganska dyrt

+ trevlig personal

adde (gäst)
adde (gäst) (Gäst)
2010-11-12
Har inte åkt så mycket här men 2 ggr tror jag twintip helt okej backe tycker jag :)
sen finns det en 2 st backar borta vid kvarntorpshögen oxå men dom är riktigt kasst pistade :(
har inte åkt så mycket i hoppen för jag blev lite skraj sen sist jag hoppade jag tappade balansen i luften och landa på rygg men så kan de gå är inte så duktig på skidor men kan hoppa och göra lite trix med snowboard så i år blir det snowboard för min del så ska jag se vad storstenshöjden går för...
jag ger backen 3/5 i betyg :)

Flowerboy
2009-03-10
För oss som bor nära så är det väl OK. Den stora nackdelen är liftköerna som inte är att leka med....

För ett en liten backe som Storstenshöjden så är variatioen rätt hygglig.... Södra sidan är bättre, Norra är mest för rookies och kids....

majkipjutt
2009-03-02
bästa halfpipe ?
bästa dreampark ?
vad har du tagit egentligen?

Mattiasaberg
2009-02-11
Storstenshöjden har för i år en ny park som är riktigt bra. den är byggd i sammarbete med en förening som heter STHAV Jibbers.

D-D
2009-02-11
Då och då totalt ignoranta idioter som jobbar i liften. Huja mig vad jag har tjafsat med dem!

Dock är jag uppväxt i den backen och den ligger nära mitt hjärta såklart, nya "lekplatsen" är ett + dock ett stort - är att det knappt finns offpist, inte att bli förvånad dock eftersom att det har varit en så "duktig" ledning förr.
Hoppas att det blir andra bullar nu!
BigStoneHill hoppas jag får ett rejält baklyft med den nya ledningen, det kan bli underbart!

snowman_xl
2007-11-07
Några timmars eller en hel dag är helt ok om man bor i närheten. Södra sidan är mycket bättre, variationsrik. Norra sidan är för nyborjare och små barn. Vissa dagar för lång lift kö och se upp för småttingar som åker som små missiler :)