Trollhöjden recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Trollhöjden?
5
4
3
2
1
Heddious
2013-08-23
Att det överhuvudtaget existerar skidbackar i Halland, detta regniga, dimmiga elände till landskap får ses som en bedrift. Trollhöjden är ett typexempel på lokal slalombacke - det finns en knapplift som går fortare ju färre blåbär det är i backen, en bred blå-röd backe som är brantast på slutet, och en smal slinga genom skogen (som på sommaren nog är någon sorts väg).
Förra vintern fanns det typ tre boxar/rails, och tre eller fyra hopp av varierande storlek längs ena kanten av backen. Slalomklubben hade förutom käppträning även parkträning för kidsen.
Helt okej tidsfördriv om man inte hinner ta sig till någon större backe. Plus att man kan rensa hjärnan där efter att ha fått psykbryt inne på Ge-Kås. Rätt många föräldrar (framförallt pappor) som setts rasta barnen där medan förälder nummer två trängs inne i shoppingladan.

Det skulle nog gå att få till nån pist till om det fanns resurser.. tänker min inre hobbyexploatör.

Positivt: Välskött backe när det väl finns snö. Klubben är aktiv och backen är öppen nästan varje dag vid bra förhållanden.

Negativt: Hoppen hamnar lite bakefter och var ruskigt isiga när jag var där, vilket inte är så konstigt då de flesta som åker där inte hoppar.