Vårdkasberget recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Vårdkasberget?
5
4
3
2
1
Robintrolin
2007-05-30
Dom har tre liftar och tre nedfarter, Barnbacken, Teknikbacken och Stora backen. På senare år har dom satsar mer och mer på jibbingen, så nu har dom fått upp 2 bigjumps, en battleship-box, en c-box, en straight box, en up-downrail, en flat-down rail och ett S-rail. Det blir iallafall bättre och bättre, dock är inte bigjumpen i toppskick, men det kommer!

Freestylersa
2003-01-17
det som står om backen är helt fel.. den har tre backar varav tre liftar.... mycket skiftande skidåkning i alla olika nedfarter.. i den så kallade tecknikbacken brukar snowboard åkarna byga rätt så skapliga big jumps... :P men kort sagt så är det en riktigt fin backe som borde besökas om man har vägarna förbi.. takk för mej..:P

Fredrik Ringblom
Fredrik Ringblom (Gäst)
2000-04-06
Vårdkasbackarna i Härnösand är inte höga, långa eller branta men det är bra tränings och teknikbackar. Teknikbacken är jämt brant och bra pistad. Belysningen är bra och det gör att man gärna sticker ut ett par timmar nån vardagkväll och tränar lite. Det finns en halfpipe som inte är så bra eftersom den är snökänslig. Senaste säsongen var kanon i backarna då det var MASSOR med snö så det blev en hel del schyssta puderdagar/kvällar. Ett plus för den fina utsikten eftersom backarna ligger ute på ön med utsikt över havet. Tre liftar finns. Fikastuga och Friluftsfrämjandet har snowboardskola.