What! Camp Fonna Recap 2017

Recap från 2017-års What! Summer Camp på Fonna i Norge, av mästerproducenten Kristofer Fahlgren.

What! Summer Camp på Fonna är över för denna sommar. Det blev två veckor med totalt 120 deltagare. Campet, som är för ungdomar på både skidor och snowboard, har vuxit och hölls 2017 för sjunde året. Förhållandena på Folgefonnaglaciären var fina trots blandad väderlek. Deltagarna körde hela dagarna i parken som höll hög nivå och campet hade även sina egna kickar där de outröttliga camparna hikade i timmar för att nöta in nya tricks under coachning av skidstjärnor som Jesper Tjäder, Niklas Eriksson, Sig Tveit, Johan Berg och Oscar Wester.

På eftermiddagar och kvällar var det full aktivitet nere i Jondal. Camparna bytte snö mot trampoliner, sommarrail, skateboard, vattenhopp och beachvolley och bad nere på stranden i Jondal.

Presented by Salomon & Peak Performance.
Supported by Freeride.se, KASK, Redbull, Hestra, Fonna Glacier Resort and Infinitum Movement.
www.whatcamps.com
Logga in för att kommentera
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook

  1. Kookaburra
    0
    Kookaburra | 2017-07-16 14:06          

    (A)life n kickin´ - tacka fa´an för att man blir avis alltså. Ja jag ska kaste e getöga på Fönnis nån sommar. Och om man inte har en sådan så kan man alltså sy på en luva på den vanliga morgonrocken. Då har man en badrock. Väldigt trevlig att smyga omkring i då man ej står på ski, alt. mellan doppen. Så om ni ursäktar så återgår jag till mitt nu.

AndersWingqvist
AndersWingqvist Visa videokanal (101) ››
  • 1 840 Besök
  • 1 Kommentarer
  • 1 + Gillar