Gilla5
 

Kitzsteinhorn-Kaprun: tidiga pist- och pudersvängar på glaciär i Österrike

Hur är åkningen på Kaprun (Kitzsteinhorn) i Österrike en helg i början på november?

Skånetrion Emil Stegfelt, Sebastian Palmgren och Melvin Ivholt åkte ned med filmaren och stuntjibbern, tillika stockholmaren Olle Olsson för att spana in pist, puder, och den lilla parken v. 45 2019.

Prenumerera för nya avsnitt: http://www.youtube.com/c/freeridese?sub_confirmation=1
Senaste artiklar och reportage: https://www.freeride.se/
Logga in
 1. AndersWingqvist
  2

  @Nameless Emil Stegfelt har ju lägenhet i Hinterglemm och de körde på 45 minuter. De resonerade om det i liften, men delen klippte vi bort :) Det blev för tjötigt tyckte vi, men det hade ju varit intressant för dig att få med dig. En rekommendation är väl att ha koll på glaciärsprickor om du ska åka offpist så att du inte hamnar i denna situation:
  https://www.freeride.se/vantan-vid-avgrunden-del-1/

 2. Nameless
  1
  Nameless | 2019-11-14 07:44          

  Kul att få se en glimt av Kaprun. Jag ska dit i januari. En fråga bara: Hur lång tid tar det att åka mellan Hinterglemm och första Kitzsteinhorn-liften (Gletscherbahn I)? Går det på 45 minuter typ eller tar det närmare en timme? Även om jag kommer att bo närmare Kaprun så lär ju Saalbach-Hinterglemm-systemet vara öppet sen när jag ska dit och jag ser verkligen fram emot att åka allt som ingår i liftkortet! Några rekommendationer i övrigt? Tack på förhand.

 • 2 974 Besök
 • 2 Kommentarer
 • 5 + Gillar