Freeride testar: Burtons gratis snowboardlån (testride) och Step On

Burton Testride - testa årets brädor gratis och Step on-systemet.

Vi skickade iväg filmaren Rickard och programledaren Gustav i början av februari 2021 till Burtons butik i Stockholm för att prova gratis snowboards samt spana in nya bindningssytemet Step On.

BURTON TESTRIDE STOCKHOLM
Burtons nya stora butik i Stockholm city låter dig nämligen testa nya brädor gratis hela februari 2021. För barn erbjuds riglet kits och junior brädor. Något roligt för hela familjen som kan avnjutas i hemmabacken eller längre bort över en helg.

Upphämtningen sker i Burton store, Norrlandsgatan 20.

Burton har en bred linje av brädor för olika förhållanden och åkstilar men många åkare håller sig ofta till något de känner igen eller har åkt på förut.
Därför erbjuder Burton nu möjligheten att testa olika brädor. Hur känns en Flying V? Hur funkar en Pow Wrench i pist? Hur känns Step On? Är Hometown Hero´n lika grym som alla säger (JA!)?
Är jag redo att ta hela familjen ut i backen (JA!)? Frågorna är många och det bästa sättet att få svar på dem är att testa och testa olika.

Erbjudandet gäller från 30 januari och hela februari ut. Produktsortimentet och tillgängligheten kommer att växla på basis av efterfrågan.

Hur: Kom förbi Burton Store eller förboka på +46 8 120 880 00 och hämta upp i butiken. Du har utrustningen under max 4 dagar.
Var: Norrlandsgatan 20, Stockholm
Vardagar kl 10:00-18:00
Lördag kl 11:00-17:00
Söndag kl 12:00-16:00

OM BURTON STEP ON
Burton har lagt åtta år på att ta fram det nya bindningssystemet Step On. Inga remmar. Inget krångel. Bara tre enkla klick så är du redo att åka. Hoppa av skidliften och åk direkt – så enkelt är det. I videon prövar Gustav och Rikard Step On för första gången.
0 kommentarer
Kommentera
  • 3 240 Besök
  • 0 Kommentarer
  • 5 + Gillar