Extrem Opinion 108 reload

Jon

Medlem
Extrem Opinion 108 reload
Som rubriken säger, undrar jag vad detta är för variant av Opinion? Den syns på bilder på skidtesterna nu. Är det nästa års Charger? Eller kommer Opinion-familjen utökas med ännu en variant?
 

MnO

Aktiv medlem
Extrem Opinion 108 reload
Det är en uppdaterad Charger. Det är fortfarande en titanalbestyckad Opinion 108, men den totala mängden metall har minskat en aning och placeringen är annorlunda. Dels ger det en lite bättre följsamhet, framförallt i greppig och allmänt svår snö och dels en lite lättare totalvikt, vilket följer marknadens utveckling i övrigt. Samtidigt lanseras Second Opinion 108 som är den tidigare standard 108 med nytt kärnmaterial vilket ger en lite poppigare och livligare känsla. Den får samma uppgradering som kom i år till 118 (118 2.0 till Second Opinion). Opinion 88 försvinner ur linjen.
 
Senast ändrad:

Jon

Medlem
Extrem Opinion 108 reload
Tack,
då är det bara bestämma sig för om det blir en Second Opinion 118 eller en 108 Reload som ska ersätta mina 118 LDE nu när de har gjort sin sista slipning. Förhoppningsvis står de sig till dess att man kan få tag i bägge av de ovanstående.
 

johan

Administrator
Extrem Opinion 108 reload
Opinion 108 Reload nämns lite kort runt 8:15 i denna video.
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp