Åsbacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åsbacken?
5
4
3
2
1
CarolineSjolund
2007-02-16
kort och brant backe, tråkig och väldigt enformig. dock bra om man vill träna korta snabba slalombanor i brant backe. oftast påtok för långa liftköer, men det är väll bara ett bevis på sugna åkare? är själv uppvuxen i denna backe och kan inte motstå att fara dit när jag känner mig sugen på å åka.

Daniel Bylund
Daniel Bylund (Gäst)
2006-02-19
Åsbacken har fårr en liten funpark nu med 2 rails och 3 hopp med samma landning. ett 17meters hopp och ett litet bredvid och sen ett snetta upp från vänster. skönt ställe. ett + är att det ligger på samma ställe hels parken så man behöver inte ens liftkort. bara gå upp och hoppa raila eller vfan som hellst sen äre bara att gå upp igen 40-50 meter sen hopp igen :D härligt som fan det.

Rider
2004-11-17
som tidigare skrivit kortbacke brant. sägs ska bygga funpark nu men alldels för många små snowblades kids!!!! som åkersönder hoppen klätrra upp högst upp mot start tornet där ifrån går en skogsväng som kan va shysst när det är mycket snö! eller bara rakt över hällan! men där måste va förbannat med snö!!! sen om man går mot hoppbacken och åker rakt ner så är det riktigt brant och en del drop men brist på bra! mitt tips gå över på andra sidan om du ska dropa och åka puder.=vid tv masten

N/A
2004-11-09
Åabacken är ganska bra backe... lite för mycket småbarn bara.. men dom måste ju ha en möjlighet att lära sig också... hoppas på att åsbacken kan få in lite rail och hopp till vintern... det är ju snack om det iaf..

Crossmax
2002-12-10
Gillar man teknik träning!?

Helt klart en bra backe om man gillar korta snabba åk! Är man sugen att ta sig en liten snabbis, så är det bara att vika av Ca 50 meter från E4;an och sätta på sig pjäxorna.

Men se upp för alla nyböjare!!

N/A
2002-05-14
I Åsbacken är det för mycket små kids på snowblades. Dessutom är Bjästabacken bättre! Men visst det är en hyffsad backe i alla fall.

N/A
2002-03-18
Är du i Ö-viks området och känner suget en tisdags kväll stanna då i ås,backen ligger 50m från E-4an å gillar du att carva då har du kommit rätt men backen är lite för kort fast backen ligger på skugg sidan och är alltid i topp skick,liftkön är dess utom obefintlig.

Erik
Erik (Gäst)
2001-04-15
Åsbacken kan vara värt ett litet besök om det suger som attan i skidåkartarmen, men det finns risk att man får samma känsla som när man äter kalles på tub när man egentligen vill ha rysk på burk: besvikelse och antiklimax. Lite av en chansning att dra dit alltså. Inte samma division som tex Måttsund utanför Luleå eller en annan närliggande puderhåla: Bjästabacken.

Henrik Andersson
Henrik Andersson (Gäst)
1999-04-06
i Övik - Relativt brant och rolig backe men på tok för kort. Plus till liftkillarna som gör ett kanonjobb vad det gäller att pista. Trots den hittills så tråkiga vintern har backen varit i
snudd på kanonskick.