Recensioner om Bjursås

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Bjursås?
etpluset
2005-08-01
bjursås backen duger helt klart! jag bor 5 km från huvudanläggningen och är där varje helg och ledig dag. det skulle jag inte vara om jag inte gillade backen. (claes jag lägger ut 2000 kr på liftkort i den backen och det är dom enda pengarna jag känner att jag lagt på nått bra.) parken är helt ok för sånna som mej som inte är allt för haj på dom värsta hoppen och trixen. helt klart godkännd. den får en stark 3 eller en lagon 4. =)

Claes
Claes (Gäst)
2005-02-10
I valet mellan inte åka alls och åka till Bjursås så väljer man att inte åka alls.

Gammalt liftsystem med etremt långsamt sittlift, backarna är korta och de svarta backarna är näst intill nybörjar backar.

Om man skall åka en hel dag, åk till Romme istället.

Detta var de sämst använda 360 kronor jag någonsin lagt på en dags utflykt.

Freerider-boy
2004-12-18
Bjursås passar perfekt närman känner sig för att åka skidor några dar. Soulparken sägs vara av hög klass men tyvärr har jag inte testat den så låter nån annan ta upp den.
Pisterna är inte så värst branta utan man klarar sig när med bravur om man är s.k medelgod åkare. Bor gör man i tex Falun. Vi bodde vid Lugnet i falun i en stuga.

Rapiernet
2004-12-18
En sådan backe som Bjursås är bra för att ligga så långt söderut. Perfekt om man ska på en endagsutflykt.

Bronkenstein
2004-12-08
En fin dagsutflykt och ett par ganska roliga backar. Antalet backar/liftar är lite begränsat om man råkar vara där en dag då det är mycket folk... Tar inte allt för lång tid att åka dit från Stockholm. En kul tur om man vill ha lite större variation än den som bjuds i ex. Hammarbybacken eller Väsjöbacken.....

FredrikB
2004-02-16
Jag var där 10/2-04 och det var sådär. Några korta, branta hang och några långa backar. Duger om man ska va där över en dag med skolan.
Ett minus är alla nybörjare som ska åka i de lite "brantare" backarna. Då ställer de sig bara mitt i backen och skapar en propp. Backarna i bjursås är ganska smala, så det blir lätt proppar. Och när de ska ner för "branten" blir det plogning och det som blir kvar är isigt och hårt underlag.

Bjursås får en trea för det va fint där och liftsystemet var hyfsat bra!

eYyO
2004-01-07
usch å blä!! De e ju snåla som riktiga bjursingar och backarna är inte så mycket att ha...det finns vissa bra backar också men inte så många..

fuent3SS
2004-01-03
Jag var i Bjursås 1 dag med plugget 1 mars. Helt OK för en dag men jag skulle tröttna efter flera på raken. Parken var ganska skön men ingen vidare halfpipe men jag tycker inte man ska begära för mycket till en sådan liten skidort men alltså helt OK. Jag ger Bjursås en 3:a.

user33400
2003-10-08
Det som är dåligt med parken är att halfpipen suger och att det är för lite hopp.Men förra året fanns det små hopp lite överallt i backarna det var kul.Hoppas de bygger klart parken så som den är på deras hemsida.

ErikHammarsten
2003-07-03
Okej...vad ska man säga om Bjursås.Det är litet inte så många branta sköna backar o ingen bra ofpist åkning.Men...bor man i Falun som e ca 2mil ifrån Bjursås och man har en dag över så duger det nån timme men sen tröttnar man.Bjursås Fun Park e väll sådär,den har nått skönt hopp men annars har den inte mycket.Så mitt råd är att om man bor i Dalarna,gå då upp tidigt,käka en rejäl frukost packa laggarna och dra till Sälen över dan.Åk så att man är där när dom öppnar och åk tills dom stänger.Sen kan man ta sovmorgon dan efter istället för på skiddagen.Så mitt Bjursås betyg blir inte så högt,men man kan inte annat göra...