Bolleberget Bollebacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Bolleberget Bollebacken?
5
4
3
2
1
Leif Martinsson
Leif Martinsson (Gäst)
2021-09-23
Bollnäs bästa ungdomsgård

Emil
Emil (Gäst)
2016-12-22
Har inte vart där så många gånger. Men det är ganska roligt att åka där över dagen. Det finns ju ändå ganska långa backar. Första gången jag stod på skidor var typ där. Alltså barnbacken är bra och lätt för nybörjare. Sedan finns det ju en två brantare längre backar om gillar svårare backar. Det finns ju också typ 2 lite mindre branta, längre backar också.

Bennsa
2009-02-11
Hemma backen! :P I år har dom satsat lite mer på jibb och alla backar är öppna! Hoppen var fina ett tag med sen töa dom sönder ;/ men nu är kylan tbx och backen och hoppen är fin igen :P Synd bara att dom har höjt priserna så extremt mkt, 180kr /dag i bolle är inte att rekomendera.. då drar jag till Järvsö lr Edsbyn ist!

KRZ
KRZ (Gäst)
2007-03-29
Precis.. Det är alltid mycket stängt, men så är det i den där delen av världen. Så var det ju även i min favoritbacke "Norrlandsport", som ligger 5 mil från Bolleberget. Men! När det är mycket snö, så är det bra mycket roligare backar i Bolleberget än i tex Järvsö.

Backlängden är ju inte avgörande när man åker och jibbar och hoppar. KOmmer i håg en gång för sisådär 12 år sedan, då var det faktiskt öppet i stora backen i Bolleberget och längst ner var de ett ganska trevligt bigjump shapat. Hade vägarna förbi Bollnäs på väg upp till Åre, och det ville sig inte bättre än att vi blev kvar i Bolleberget i 4 dagar tack vare det där hoppet (...och krogen, som jag tror hette Tranan i Bollnäs.... grymt mycket ladyz!).

Näh! Våga tycka små stadsbackar är bra! Det är så mycket som spelar in - lite folk = inga köer, ofta mycket bra shapade hopp (Norrlandsport hade David Ny som egen shapare i många år).... Säger bara: Byråsen (Malung), Måttsundsbacken (Luleå), Norrlandsport (Kilafors), Bolleberget(Bollnäs) + en backe i Oskarsström (liten som fasen) som är cool... (Nog den minsta backe jag åkt i)...Häpp!!!


// KRZ på bräda sedan -86

Skiman
Skiman (Gäst)
2006-02-19
Jag tycker det är helt okej stadsskidbacke!

Nör jag var där på jullovet fans det några små hopp lite här och var + ett hyggligt stort vid barnbacken sedan fanns det ett hopp som man kunde hoppa över ett nät också det var rätt najs...LONG LIVE BOLLEBERGET!

Baste
Baste (Gäst)
2006-01-25
Hemma backen då....det brukar alltid vara ca 2 backar stängda per år och typ en rail och en bigjump....men det ligger nära stan iaf:)

Backaker
2003-04-22
Måste vara bland de sämsta skidbackarna som finns i Sverige! 4 pister och minst en av dem är avstängda för jämnan... Nä, ska man åka skidor/snowboard är Bolleberget inget att rekommendera! Cykla och åka längd går däremot hem...

deTe
2003-04-22
Hemmabacken där man är fostrad och där man för första gången stod på ett par skidor. Inte den största backen men kul kan man ha där......

//david