Breckenridge recensioner

Skidorter i USA
Vad tycker du om Breckenridge?
5
4
3
2
1
klarar
2009-01-09
jmf med Keystone där jag bodde var definitivt Breck en sjukt trevlig liten "stad" vad gäller åkningen är den vertikal men med en grym park! stort som allt i Amerikat

Olle_S
2005-03-09
Medelmåtting ort, Kanske att byn är lite trevligare än genomsinttet i USA. Bra backar men ganska flackt,oftan mycket folk, men liftsystemet är effektivt. Breckenridge ingår i Coloradopass som går att köpa på försäsongen för ca: $360 (04/05) Ligger en dryg timma från Denver med bil. Det ät nog bílligast att bo i Frisco eller Dillon som ligger utmed I-70 på väg till Breck.

TellyHelly
2003-07-05
Riktigt härlig skidåkning, iofs var vi där när det snöade på rejält. Uppe vid T-bar finns härliga backar som är avsedda för "advanced and experts only", riktigt bra med lössnö i. Stor ny (tror jag, för säsongen 02/03) halfpipe. Liftarna är snabba och personalen trevlig. Mysig by som, ja, är inspirerad av Viktoriansk stil (tror jag att det heter). Undvik dock helgenarna då en massa folk från Denver kommer hit (gäller hela området, egentligen).

Andreas
Andreas (Gäst)
2001-01-17
Var där under tre månader 98. Byn är förhållandevis trevlig med amerikanska mått även om det kan bli lite kitsch när de försöker sig på "kultur" Stan liknar lite en cowboystad med barer, dyra affärer och annat. Att bo här är väl knappast att tänka på för en fattig bummare, det gör man bättre en bit bort i exempelvis Dillon eller Frisco. Backarna i Breck är hyfsade. Bra pistning vanligtvis men inte särskilt brant. Alla svarta backar är givetvis puckelpister å så mycket offpist finns det inte heller. Fördelen är att medelamerikanen inte tar sig SÅ lång utanför allfartsvägarna så vid snöfall kan man leta sig längst ut i systemet å kan då få uppleva riktigt hyfsad skogsskidåkning.

Claes
Claes (Gäst)
2000-12-01
Jag var där för några år sedan. Och tyvärr bara en dag. Hade gärna stannat där minst en vecka. När jag var där så åkte jag snowboard. Långa härliga pistade backar. Jag fick inte reda på att det fanns en snowboard park förän dagen var slut. Och tyvärr fick jag inte prova på någon off-pist. Men jag kommer tillbaka.