Edsåsdalen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Edsåsdalen?
5
4
3
2
1
Josef Bergman
Josef Bergman (Gäst)
2011-06-23
Har man barn ska man hit, att Åka till Åre och Björnen med barn är vansinne! Däremot är det perfekt här, sedan kan ju mamma, pappa och kusinerna åka på skutan under dagen!

Vill man även ha slalomläger eller en skön part eller lite privat off pist är detta defenitivt guldjornet!

Omdet blåser eller är kallt så är allt här under trädgränsen och skyddat från tufft väder och vi har mysiga grillkåter och värmestuga!

RikardAndersson
2007-01-04
Min "hemskidort" där jag skolats till grym (nåja) åkare. Liten mysig by där skidåkningen verkligen blir vad man gör den till. Möjligheten att åka genom stugbyn och andra mindre tillåtna åk gör dock detta till en pärla.

Eftersom jag åkt här sen barnsben kan jag den lilla skidorten utantill och fortfarande tänker åka där i år så kan jag inte annat än att ge edsåsdalen bra betyg!

Bäst är funparken (för oss som dött i åres park för många gånger), renfjället offpist, samt mina specialrepor nere i byn!

Rock on!

OffGeek
2006-03-26
Med en ny park som var lite väl anpassad efter skidor så gjorde jag mina försöka till att få känna på lite luft. En isig landning här och var gjorde inget.
Pisterna i sig var trevligt lugna att glida med småbarn i, om man är förälder eller ledare på ett skidläger.
Renfjället bjöd på en grön pist som man somnade i och en blå som var rätt okej. Men när majn väl knatade upp på toppen och stod på pudersnön som visade vägen ner till frihet så tänkte man att det var inte så dåligt här ändå.

Ortens skidåkning var riktigt trevligt. Om du har en famlij och inte orkar med folk så rekomenderar jag denna skidort. Den bjuder på det mesta, funpark, enkla pister, trevlig service och en och annan offpistrepa