Grandvalira - Soldeu recensioner

Skidorter i Andorra
Vad tycker du om Grandvalira - Soldeu?
5
4
3
2
1
Niclas
Niclas (Gäst)
2019-03-04
Fantastiska restauranger och härliga backar, kanske lite korta backar när det inte är möjlighet till den lättillgängliga offpiståkningen.

Lararen
2017-02-07
Var där vecka 5 2017. Lyckades inte pricka in några härliga snödagar mer än några cm. Solen lyste med sin närvaro och gjorde det riktigt behagligt på restaurangerna i backarna. Pistsystemet Grandvalira består av Encamp, Canillo, Soldeu, Pas de la Casa, El Tarter och Grau-Roig. Grandvalira passar helt rätt för barnfamiljer eller livsnjutaren som vill sörpla ostron i backen. Backarna var välpistade och långa, dock rätt flacka. Off-pistområden fanns det några av, dock väldigt uppkörda.
Området Soldeu hade ett bra utbud på afterski barer, däribland The Harp, Aspen och Fat Alberts för att nämna några. Rekommenderas för smöråkaren som vill ha sol.

Andmayer
2015-01-22
Hej!

Jag bor i Andorra och driver Reyam Adventure - som arrangerar företagsresor och Freestyle läger för ungdomar.
Se gärna länk nedan för mer info.

https://www.facebook.com/reyamsolutions

Andorra är ett paradis, skidåkning i världsklass - både parker med svensk toppstandard och offpist, sol 300 dagar / år (det är inget skämt) samt riktigt bra mat och shopping.. Det sägs vara billigt, och allt är ju relativt, men jämfört med sälen och åre så kan man lugnt kalla det prisvärt. Hör gärna av er om ni har några frågor, bäst att skriva direkt på vår Facebook sida Reyam Adventure, besök gärna facebookgruppen Svenskar i Andorra för att få lokal info på plats.

// Reyam

lindor wikberg
lindor wikberg (Gäst)
2007-04-24
andorras 4 skidsystem var verkligen en överraskning att åka i, var där i mars- 06 där var mycket snö, torr fin pudrig hela veckan.fanns många ställen för off-pist och den mesta åkningen var ovan trädgränsen har varit på många ställen i alperna men andorra slår lätt ut många kända orter.åker du ner är de ett måste att ha egen bil med, då kommunickationer mellan skidställena eller backe och hem är totalkass andorra som stad är ganska tråkig finns inget mysigt över den ock massor av bilköer ett annat alternativ är att hitta hotell vid liftarna

Judas
2003-03-03
Hej o hopp.. tar mig den stora äran att berätta om detta lilla paradis.. Min kära syster har sedan en tid tillbax bosatt sig just i lilla byn soldeu och har därför spenderat en del tid här me.. Det var här jag prova åka bräda för första gg..

Eftersom jag inte åkt någon annastans så kan jag tyvärr inte jämföra med något annat.. men får väll säga att de e kanon åkning.. kanske inte för den mest xtrema avancerade åkaren men definitivt om du e en intermediet åkare som jag så har detta ställe allt att erbjduda... lift system till förbannelse... och att de e skatte fritt gör ju inte de sämre precis... synd att fler svenskar inte hittat hit änn...

maila mig gärna ifall ni har några frågor..