Huså recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Huså?
5
4
3
2
1
philen
philen (Gäst)
2007-11-07
Vi åkte till åre förra säsongen och jag köpte liftkort för åre i åtta dagar. Sista dagen valde jag att testa huså och boy vad jag ångrade mitt köp! Huså är lugnt den bästa backe jag någonsin åkt i. Jag åkte samma offpist som Dynastar, verkar det som och den var grymt skön! Jag testade också offpist mellan liften och svarta backen, grym offpist med härliga droppar efter vrandra. Det verkar som jag kanske fått pröjs av huså's personal, men så är det inte. Men deras pist är fet! jag har ALDRIG åkt i så fin pist!

Liftkorten kostar mycket mindre än i åre också. Vill man, så kan man åka upp till toppen av Åre och bara åka ner på andra sidan, då kommer man in i VM-liftarnas system direkt. Sedan när dagen är slut, åker man upp på toppen och tillbaka hem i en grym offpist hela vägen till stugan.

Det enda minus som finns, är att det är lite litet med fyra backar och bara en av svart resp. röd.

DET NI! :)

Skantz
2006-04-24
Huså ruvar på Åreskutans bästa skogsskidåkning och kanske även den bästa piståkningen i området. Faktiskt en pist som är riktigt bra. Snösäkrare än Åre. En annan bra sak är att det lutar på och det är effektiv åkning, backen ligger i en nordsluttning så det är inget för soldyrkare en fin vårdag. Med bra mat på resturangen och billiga liftkort så är detta en bra skidort. Boende har jag dålig koll på, men det finns garanterat stugor att hyra för en billig slant. Ska du åka skidor i Åre åk här. Är du en en lurad själ som brukar åka skidor i Åre, kommer det ett rejält snöfall åk hit så får du en garanterat en bättre upplevelse. Detta skriver jag för jag tror det är större risk att de tvingas stänga liften än att det är för mycket folk när det är bra förhållanden.
Bästa åkningen på Åreskutan men kanske inte i Åredalen eftersom det inte ligger i Åredalen.

Dynastar
Dynastar (Gäst)
2006-02-19
DET ÄR MKT BRA OFFPIST! mellan varje backe finns det bra offpist! om du åker till höger om backen ist för vänster och fortsätter spåret ner så kommer en kulle åk upp på den och åk lite snett till höger i nån 100 meter så kommer du till en FIN lina ( Backe full i dropp mittr i skogen fasst utan träd) Mkt skön att åka i men hittar du ej åk rakt ner så kommer du fram på¨en åker med en camping brevid så följer du bara skoter spåret mot campingen och sedan till liften igen :) Skönaste offpist jag åkt i :)! KLART 5 poäng på offpist! men det som äår synd är att det inte finns någon park men jag pratade med dom förra vintern då började dom bygga lite små hopp men blev aldrig klart skulle göras nytt bättre iår men har inte vare dit än såp jag vet inte (har husvagn där) på campingen!