Obertraun/Krippenstein recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Obertraun/Krippenstein?
5
4
3
2
1
msnthe5th
2005-09-07
yeah!! krippenstein ser inte ut att ha mycket att erbjuda om man stirrar sig blind pa kartan. men här finns oanade möjligheter. skog, grottor, kalfjäll och en gammal gondol. just därför att det ser sa litet ut glöms det kanske bort, vilket gör det skitbra om man inte vill trängas. här körs bla en vansinnig red bull grej, white rush. nära inpa himmelskt. även i riktigt styggväder kan man aka pa bra.

James
James (Gäst)
2007-02-28
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Jag gick till mitt första freeride-äventyr till Krippenstein efter att ha köpt några Atomic Sugar Daddy-skidor, eftersom jag bara körde på vägen som skidlärare, det var tvungen att provas. Jag har alltid velat prova freeride så en vän av mig som skidar där en mycket guidade mig runt, och jag måste säga att det var jättebra men jag har naturligtvis inget att basera det och jag är ny på freeride scenen självklart jag har åkt skidor.

Jag hittade att du har ett bra utbud av områden från lätt till svårt. Det finns några avgångar med bra landningsområden, det finns även en grotta som du kan åka skidor genom den stängdes av när jag var där men jag visades det och har sett videor av folk skidar det. Tydligen finns det 30kms off pistse, jag måste säga att landskapet tog min andning bort, det var som att vara på toppen av världen. Jag skulle säga att det är värt en titt om du är ny på den och vill ge den en gå, eller om du är en expert.