Måttsund recensioner (Sida 2)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Måttsund?
Bronkenstein
2004-12-08
mmmm Åkte ett par gånger i Måttsund när jag bodde i Piteå och studerade.... Måste nog tyvärr säga att den där gränslösa entusiasmen lyste med sin frånvaro.... Men snötillgången det året var inte den bästa. Trakterna runt Luleå och Piteå är ju tämligen platta och Måttsund är ändå en fin liten kulle att värma upp benen på. Jag har inte varit där vid riktigt bra snöförhållanden som sagt och bör kanske inte vara för hård mot det lilla skidsystemet..... Åk hellre till Kåbdalis vid Älvsbyn om du har möjlighet!!

Stefan
Stefan (Gäst)
2004-12-03
Vad är "jibba"? Hur som helst jag har åkt i Måttsund ungefär 1000 ggr och måste erkänna att den inte ger så stor variation på åkningen. Men Ettans backe har ett rätt bra lut hela vägen, så om man kör "ägget" kan det kittla till i magen. Jag tycker att det burkar vara tätt med bra åkare för att vara plutt-backe, eller hur?

Vi ses i pisten!

viktor-e
2004-11-18
har varit i måttsund 2-3 gånger och det är nog om jag ska vara riktigt ärlig den sämsta "backen" jag åkt i Sverige, Om man kan kalla det så. Skulle nog helst vilja säga KULLE. Jaja park har dom ju inte som det står att dom har. Dom har ETT hopp "big jump" som aldrig är pistat eller ordnat. Kicken är brant som ett puckel hopp och landningen lika så. Några rails finns inte och finns ingen offpist att bygga bra hopp i. Någon här skrev att backen var bra för att dom hade många liftar :S okej, det finns ju 2 st iof och då får man ju tycka vad man vill om det. Hare, föredrar inte Måttsund!!

andeeers
2004-04-13
Jag tycker Måttsund är en rolig backe...Ganska skön o så :) Hare bra alla do bye

Shiethappens
2004-03-09
Asså Måttsund är inte alls nå kul... Det finns typ 1 hopp i hela backen :S Det är väl det ändå nån åker dit för ? Om man bara ska åka går det väl bra men om man ska jibba då tycker jag det är dålig omväxling.

Erik
2004-02-16
+Duglig off pist
+Bra big jump
+Snäll personal
+Fint fick och restaurant

-Typ inga rails
-Kort backe
-Köldgräns för att liftarna ska vara igång -20 grader borde vara -25 grader

En fin familje backe med lite småhopp för nybörjare Klart bästa backen i lule.

N/A
2003-12-17
Bra skidställe om man vill jibba lite på helgerna och kvällarna men INGET ställe man ska sessonga i! Backarna e riktigt fina för familjer, och off-pisten är ganska rolig!

Och i år tänkte vi dra upp lite bänkar å rails och fixa en sjyst park! Roligaste gången jag var där var när man fick åka gratis för dom skulle stänga, det var sista dagen. Då hade dom inte pistat ena backen så i den låg det en halvmeter puder, FETT SOM FAN!

nomme
2003-10-08
Vilken offpist? det kallas för skog! hehe.. Måttsund är en bra nybörjar backe men inget mer än så.

N/A
2003-09-02
Måttsund é min hemmabacke å den é garanterat bäst i Luleå

+Bra off-pist
+sjyst personal
+hyvsad funpark
+bra före året om

Deliver
2003-06-10
Borta bra men hemma bäst! Kanske inte alltid när det gäller Måttsund...Inte världens roligaste, men fortafarande bäst i Luleå.

Högt betyg för att den alltid finns tillgänglig!