Näsfjället recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Näsfjället?
5
4
3
2
1
Hawk100
2022-11-25
Liften verkar tyvärr stängd tillsvidare pga en snårig konkurs........

Fredrik Lundqvist
Fredrik Lundqvist (Gäst)
2020-12-23
Perfekt naturkänsla!

Åsa Welin
Åsa Welin (Gäst)
2020-03-23
Natursnö och alltid snösäkert.

Erik
Erik (Gäst)
2020-01-05
Extremt bra ny krögare
De verkar pista
Längdspåren var perfekta
Inga köer

Johan Eriksson
Johan Eriksson (Gäst)
2019-12-16
Fjällkänslan är bland de bättre i sälen! Dock så är hela anläggningen inte i jämförelse med sälen. Anläggningen marknadsför 11st nedfarter och hemsidan beskriver en unik anläggning med fantastisk skidåkning som bara måste upplevas. När vi var där v.6 var det bara 4st nedfarter som var dåligt pistade och verkligen ingen unikt upplevelse. Hela anläggningen verkar chipa efter luft och personal i anläggningen verkar vara en bristvara.
Är man ute efter en veckas skidåkning i fjällen så finns andra anläggningar att rekommendera men är man ute efter fjällkänsla och naturen så är det väldigt vackert i Näsfjället. Längdskidor och snöskoter passar nog bättre som beskrivning för denna anläggning och att det är lugnt och vackert kan vi bekräfta!

P Ernst
P Ernst (Gäst)
2019-02-14
En liten pärla. Enbart en lift men vad gör det om det inte är några liftköer. Passa på att åka dit om det kommit mycket snö. Finns gott om korta åk där man enkelt kan ta sig ut utanför pisten och få några sköna lössnö svängar. Trevlig personal. Kanske inget jag skulle åka till en hel vecka men klart värt ett besök över en dag eller två.
+ Inga liftköer
+ Litet och charmigt.
+ Bra priser.
+ Trevlig personal.
+ Lätt att hitta lössnö

- Korta backar.
- Lite osäker snötillgång. Kolla prognos innan.

Annika
Annika (Gäst)
2018-02-14
Vilken naturupplevelse!!

Lindvallen familjen
Lindvallen familjen (Gäst)
2017-09-19
Ett Paradis med magisk natursnö! Vi var där två helger i mars -17. Första dagen var det 20cm nysnö och strålande Sol. Vi gubbar körde både skoter och utför, övriga med barn åkte utför i Backen som står som en liten topp i fjället! Otroligt vackert på toppen och backarna var bland de bättre vi har åkt i då is och liftköer var helt obefintliga (vi har stått många gånger i Lindvallens långa 10 minuter köer). Det enda negativa om det är något att nämna så var det väl den gamla ankarliften som gärna kunde ha gått lite snabbare. Känns som att berget har potential till att utvecklas och bli något riktigt bra då fjällkänslan slår övriga ställen i Sälen med hästlängder.

Elina Källberg
Elina Källberg (Gäst)
2017-02-06
Jag har nyss kommit hem från näsfjället ? det bästa på länge! Vilken fantastisk natur. Trevlig personal. Så tryggt och lugnt ställe. Helt enkelt fantastiskt för dem som vill slippa massa stressigt folk och massa party som tex i tandådalen. Jag kommer garanterat åka tillbaka. Jättebra skidspå och fräscha stugor! Får högsta betyg av mig och mina systrar!

Beppe
Beppe (Gäst)
2014-04-14
Det fina med Näsfjället är att allt utgår från en plats. Om man är en familj så kan den som vill åka längdskidor gå ut i spåret och den som vill åka slalom kan göra det. Om man kör slalom på förmiddagen kan man ofta köra så många höjdmeter att man är nöjd sen. Efter lunch tar man turskidor och går västerut t. ex till Lilldalsstugan. Där kan man väjla mellan att fortsätta runt fjället på skoter-/skidleden(ca 13 km) eller fortsätta mot sydväst över mellanfjället in i Norge (riksgräns) eller t.o.m vidare upp på Faxfjället. Om man har tillgång till stigutrustning på utförsskidor kan man få några fina åk där det inte syns många skidåkare på en säsong i den här terrängen. Det finns skoterleder mot Idre och Sälen så att de motorburna kan få sitt.
Vi kombinerar ofta skoter och Turskidor. En suverän kombination!
Förvänta dig inte hålligång bara. Det finns inget:)
En enkel restaurang, en värmestuga och en fin närhet till kalfjällen är vad du får.
Jag tröttnar aldrig på det här stället och kör allt mindre vanlig utförsåkning, det kan man ju göra var som helst....

Beppe