Nybrobacken recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Nybrobacken?
5
4
3
2
1
Adam
Adam (Gäst)
2018-03-20
Bra och inte mycket folk men inte många liftar

Harren
Harren (Gäst)
2010-03-23
Nybrobacken är ett mycket prisvärt alternativ i Falun-Borlänge området. Kanske inte de värsta hoppen finns där, men de som finns är väl underhållna och de som gillar att raila måste mysa. Backen har kvällsöppet flera dagar och det är bra för efter några timmar känns det som man börjar tröttna.

Toktobbe
Toktobbe (Gäst)
2008-02-14
Var där ikväll och åkte hem med ett leende på läpparna nybro har köpt in 5 nya rails tills i år designade av David Ny. En riktigt skön raillinje som började med en 15 meter up down box som följdes av en skön bananbox efter det kommer en nedåtlutad rollercoaster följt av en låg rak box ca 5 meter och sist av allt en riktigt hög och bred 5 meters box så till alla som vill köra lite sköna rails i Borlängetrakten åk till nybro och shredda. Med lite minusgrader så kommer de säkerligen komma upp en massa sköna bigjumps också då snöproduktionen kommer igång.

Tobias
Tobias (Gäst)
2007-11-27
Även i år kommer det att arrangeras en Slopestyletävling i Nybroberget som är öppen för alla som vill prova sina skillz. Planeringen pågår för fullt och förmodligen kommer tävlingen köras någon gång i februari alltså mkt tidigare än ifjol pga av att snötillgången inte var den bästa förra året. Mer info komer senare under året men börja planera in detta event redan nu.