Serfaus-Fiss-Ladis recensioner

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Serfaus-Fiss-Ladis?
5
4
3
2
1
Mikael Sköldebring
Mikael Sköldebring (Gäst)
2005-02-10
Hej! Har varit i Fiss ca 10 gånger sen 1990.De senaste 3-4 åren har systemet byggts ut ofattbart mycket. Nya liftar, backar och restauranger.
Även byarna har expanderat kraftigt.
Här finns gott om fin offpist,bl.a. underbar skogs åkning på Fiss norrsida.
Nytt för i år är att man har byggt bort den 2,4 km långa släpliften till Masner området och ersatt den med en ny ägglift.
Detta har glädjande nog gjort finfina norrsluttningar lättillgängliga.
Kanonställe!

Ps. Åker dit i Mars igen.

Roger
Roger (Gäst)
2004-12-18
Inga svenskar, inga danskar.
Var i Serfaus, April 2000. Mysig liten "by" med allt som kan tänkas... För att ta sig till liftarna som ligger i slutet av byn finns en tunnelbana som är gratis. Korna skiter på gatan och det finns jävligt bra mat att få tag på.

Backarna är det högklass på, kanske lite få svarta backar men det duger gott. Tyskarna och Österrikarna åker knappt utanför pisten.

Mats Håkansson
Mats Håkansson (Gäst)
2004-12-18
Hej! Jag har fixat bussresor till Serfaus,Fiss,Ladis i några år. Kanonställe!
Inga svenskar, underbart skidomr., fantastiska små mysiga byar. Bra pister: Lazidpisterna, Obere Scheid, Frommesabfarth, Masneromr. Ladis nordsida m.m. Skön offpist: Ta släpliften längst bort i Masner. Följ stigen till Hexeseehytte men vik av till höger upp på berget. Wunderbar!
Få skidomr. satsar så mycket på pist/liftutbyggnad. Gå in på www.serfaus.at
Tips på billigt o. bra boende: Hotel Neuegg, Ladis

Tysken
Tysken (Gäst)
2004-12-01
Ett helt okej skidområde, rekommenderas för barnfamiljer. Bra modernt liftsystem. Backarna något flacka. Bästa backarna finns på baksidan, tyvärr är det bara släpliftar där. Den 10 km långa backen från toppen till botten rekommenderas.