Södra Berget recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Södra Berget?
5
4
3
2
1
Maria
Maria (Gäst)
2018-08-18
Min vän bokade rum åt 4 vuxna, såg ju lovande ut på bilderna.
Fint hotell med vacker utsikt var första intrycket. Men när vi kom till vårt rum luktade det lite unket och det visade sig vara väldigt litet med endast 2 sängar..!
Vi fick gå ner till receptionen och säga till (vi trodde vi fått fel rum) varvid vi fick ett lite snorkigt svar ”jaha fanns det inga extrasängar i rummet?”
Har inget emot extrasängar, men gärna ett rum stort nog för 4 bäddar! Vi fick själva möblera om så gott det gick för att trycka ihop 4 liggplatser. Ena extrasängen saknade kudde och extrasängarna var ihopknutna med plastpåsar el nåt liknade..?
Möblerna inne i rummet var slitna och spruckna, toalettsitsen verkade för liten för toaletten el sitta löst/snett el nåt...
Saknades helt ventilation/klimatanläggning/luftkonditionerin,vilket innebar extremt varmt och kvavt rum, fanns en golvfläkt som inte hjälpte mkt med tanke på att det var omk 30 grader varmt i rummet hela natten! Fönstret öppet men det hjälpte inte och blev såklart väldigt ljust tidigt på morgon. Alltså väldigt dålig sömn för oss alla!
Frukosten var välfylld, mkt gott att välja på, dock såg frukten lite torr ut, min frukost blev bortdukad innan jag hann äta klart, så fick lov att hämta mig en ny tallrik!
Besviken!

Kim
Kim (Gäst)
2012-07-23
Ja vad börjar man?

Vi stannade där en natt i sviten och hade tillgång till spa.

+ stor och rymlig svit, välstädad, mjuka sköna sängar, rätt fin utsikt över sundsvall
+ God frukost med mycket att välja på, för de som är allergisk fanns det mycket att välja på även där.
+ Bra priser på rummen

- VÄLDIGT äcklig mat, vi hade ett förbokat bord med 3 rätters inklusive. vi valde "köttalternativet". förätten gick ner, det var rå tonfisk och jag själv gillar sushi men inte sambon så han skippade den. varmrätten var Hjort och jag bad om blodigt och sambon välstekt. när maten kom efter LÅNG väntan så var min västekt och sambons var en kolbit och segare än fan själv. Efterätten var lika katastrofal en choklad/hallon kaka som kändes som de hade legat i flera dagar och var alldeles svampig. enda man kunde äta av den var de färska hallonen den var dekorerad med.

- Servicen i resturangen var hemsk, vi fick vårat bord men som jag skrev ovanstående så fick vi vänta länge på maten. ändå var det bara vi och 2 andra par i resturangen just då. tog säkert 20 min för förätten och ännu längre tid för varmrätten. Folk som kom efter oss fcik mat före konstigt nog? Servetriserna var inte speciellt trevliga heller, sa man att de smakade dåligt sa de bara okej och gick!

- Ännu ett minus är spa avdelningen, där igen otrevlig personal. Bubbelpoolen var sönder och vi fipplade länge tills den gick igång och började bubbla. vi påpekade detta till personalen men fick ett argt svar att "den håller på rengöra sig!!" och vi påpekade att en bubbelpool rengör sig inte i över en timme? då vände de klacken och gick iväg. Sen var det väldigt smutisigt där, äckliga bruna fläckar och sand överallt, slarvigt städat helt enkelt.

Så det jag kan säga är att väljer ni att bo här så ät inte i resturangen ni kommer bli hemskt besvikna utan ät istället ute på en trevlig resturang i staden, det finns många med grymt god mat och trevligare personal!

Psandersjoo
2008-07-28 (Ändrad: 2011-11-27)
+ hotellet
+ nära till sundsvall c.
+ nära till längdskidspår


-service
-dålig park med ännu sämre rails

henke
henke (Gäst)
2007-05-21
Var där i sommras med grannarna och sov på hotellet bredvid backen. Den såg grymt skön ut men brant! Vet inte hur det är att åka den som sagt var jag var där i sommras och då var det inge snö. Men far gärna dit någon gång och testar. Hotellet bredvid backen rekommenderar jag också! Dom hade bla. spa högst upp med bla. bastu,kallbad,bubbelpool,varmbad och fotbad m.m. Så jag rekommenderar hotellet också!

gustafss0n
2005-09-07
Backen där dom iaf förra året satte ihop sundsvalls bästa "park". Backen är ganska okej shysst brant om man vill störta rakt ut för den. Sen finns även en plats där man kan leka lite grann. pipen kan väl vara bättre då men den duger iaf. Och om man vill kan man köra rakt ut i skogen fast med risk för att hammna i bostadområde:P värt ett besök om du är i S-vall