Storulvån recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Storulvån?
5
4
3
2
1
Patrik Höiem-Flyckt
Patrik Höiem-Flyckt (Gäst)
2020-04-16
Mycket att välja på i ett kompakt område

Luuuthman
2005-10-11
säsongade i ulvån 05, det bästa jag gjort i mitt liv(även om det inte är så långt än). grym åkning på getens baksida, trevors o näbben på sönner, ner mot vägen på nroder o för att inte tala om sylarna. där finns den riktigt bra åkningen i området.
åk dit, släng på hudarna o bara njut!!!!

N/A
2005-09-07
Helt underbart!
+
-Massor av turer man kan göra av varierande längd och svårighetsgrad.
-Man slipper allt folk, vilket jag gillar sklarpt.
-Fia miljöer och underbara vyer.

-
-Inga liftar..Fast et är ju därför man åker dit.
-Bra kondition är ett måste, annars kan man glömma att åka hit..

Dubbis
2005-04-26
Getryggen är helt rätt fram på våren. Utmärkt även för den som precis börjat nosa på toppturer. Att vi som för egen maskin tar oss upp på topparna kring Storulvån för rennäringens skull är ju helt flängt! Det ju knappast fråga om massturism med buller och avgaser. Någon måtta får det vara!

Slak
2005-04-25
Skojar du?
Att samerna en vinter som denna ( den snörikaste sen 76) väljer att ta upp renarna tidigare än vanligt är inget vi andra ska lida för. Åk till Ulvån och njut av den fina våråkningen!! Det är massor med snö kvar. Getens nordsida bjuder fortfarnde på kallsnö. Tväråklumparna ( de är två till antalet) är riktigt fina. Både näbbrännorna på sönner och norders sluttning ner mot vägen är som bäst just nu! Det är alltid masor med fok runt jämtlandstriangeln, särskilt sommartid, man arrangerar till och med stora orienteringstävlingar där. Det finns ingen andledning att just folk som går på toppturer ska hålla sig borta. Området är mycket lämpligt för detta. Anmarscherna är i princip obefintliga, och stationen erbjuer bra mat och boende. Det är sällan man får några bra puderåk, men slaskåkningen håller bra klass.

Tinna Rinder
Tinna Rinder (Gäst)
2005-04-24
Fjällen runt Storulvån är kalvnings-och sommarland för renar. Det är olämpligt ur djurskyddsperspektiv att åka skidor på Getryggen, Tväråklumpen och Snasahögarna mellan 15/4 och 15/7. Det respekterar vi, tycker jag.