Svanstein (Pullinki) recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Svanstein (Pullinki)?
5
4
3
2
1
Pernilla Sirviö
Pernilla Sirviö (Gäst)
2020-09-08
Lite folk och går att hitta egna åk, GRYMT underskattad backe!

Emmy
Emmy (Gäst)
2018-11-19
Jag har åkt slalom i cirka 2 år och stället jag lärde mig på var i pullinki. Nybörjare som jag var kan åka i den mista backen om och om igen så man tillslut kan testa dom brantare. Maten har varit bra och lifterna enkla. En stor tumme upp och jag tipsar er alla om att åka i pullinki!

Tobbe
Tobbe (Gäst)
2018-04-12
Grymt fina pister i alla lutningar, bra skogsåkning, schysst park, helt ok käk och riktigt trevlig personal. Stort plus för lekrummet åt oss barnägare och ett till plus för utsikten?

cicci
2018-03-09
Fint pistade backar och fin utsikt på toppen! Ingen kö till liftarna men dock stod liften still ett bra tag innan de fick igång den igen. Utmärkt ställe för en dagstur!

Flaklavin_David
2018-03-03
Väldigt bra i förhållande till storleken på berget. Backarna är branta och välpistade. Det finns flera sidor med brant skogsåkning från toppen ner till längdspåret. Väldigt rolig terräng med små dropp och pillowlines. Det är dock väldigt tät skog på sina ställen.
Maten var enkel men ok. Ingen klubb eller liknande när jag var där. Mer ölhäng i bastun och baren.
Personalen är supertrevlig och flexibel med service. Roligt att flera är gamla proffsåkare som själva drar upp och kör när de får tillfälle.
Passar för dig som vill slippa liftköer på dagarna och bara ta det lugnt på kvällen.

Jacwa
2016-04-26
Svanstein har under denna säsongen (2015/2016) levererat både bra offpist och pister. Offpisten varierar mellan ganska tät skog till öppna gläntor med gött puder. Grabbarna som driver och äger stället idag är mycket trevliga och hjälper dig gärna att peka ut den bästa offpisten.
För mig representerar Svanstein det enkla i skidåkningen, du behöver aldrig trängas med någon annan och tar du med dig käk i väskan finns en kåta högst upp på toppen. Där kan du värma dig på en brasa och ladda batterierna för att kunna fortsatta dagen.
Så om ni inte ännu har varit i Svanstein tycker jag ni borde packa bilen och fara upp en helg!

Pitebo
Pitebo (Gäst)
2013-02-25
Härligt långa fint underhållna och pistade backar. Stor anläggning i fint skick och trevlig personal, dock väldigt få besökare tyvärr. Fler skulle behöva upptäcka denna fina pärla i Tornedalen! Minus var lite otydlig markering om avstängda backar.

Axel H
Axel H (Gäst)
2010-03-23
Jag tycker själv att Pullinki är en jätte bra backe, hopp till nybörjare och mer erfarna åkare det finns också rails och boxar. har även sett att en 6 åring åka på en box så all kan åka i parken. pisterna brukar oftast vara mjuka och inte isiga. vissa backar kan vara opistade och då är det inte så bra. när man har åkt när det var tö snö så har det blivit som en puckelpist på 1 eller 2 backar men dom pistar nog dom backarna senare. i skogen är det ganska skönt att åka oftast mjuk snö och fina utsikter. maten kostar ca 40-70kr man kan också ta med egen mat och värma i värmestugan där finns det mickro och ugn och kaffe kokare. Jag tycker man ska satsa på att fara till Pullinki!

Jimmy
Jimmy (Gäst)
2010-03-23
Var i Svanstein idag (6/3). Gott om snö, men de flesta av de svårare backarna är fortfarande dåligt skötta. Parken var ett roligt tillskott och var faktiskt helt okej. Såväl små och stora hopp, samt olika nivåer på railarna. Önskar bara de kunde fixa upp halfpipen och röja lite sly i backarna.

rOlLe
rOlLe (Gäst)
2010-01-28
Håller med det många säger om att standarden på både backe och anläggningen varit dålig många långa år! Och detta är synd då jag varit där och åkt sen tidigt 90-tal. Nu är det ännu en ny ägare på backen och anläggningen, hoppas att dom tar det här med snö på allvar och höjer standarden för det är ju en WIn-Win situation för alla. Ska dit och åka en hel vecka och då kommer jag att dra med hela min arsenal av snowscoots och snowmotos mm och få folk att förstå att de går att vara både stor,rund,tung och mer eller mindre invalidiserad för att ha kul som bara den!!! Tänk er bara att lugnt eller mer aggresivt glida ner för backen och inte ens behöva få en svettpärla i pannan!?
Hoppas bara fler får upp ögonen för Snowscoots och snowmotos och skibike´s för den delen !
Vi hoppas som sagt var att den nya ägaren har öppnat och prepparerat fler backar i år.
Vecka 9 ja då jäklar !!
Och Svanstein ski......JA DET FINNS POTENSIAL OCH MYCKET NÖJJE OCH PARTY PARTY FÖR ALLA!!!