Recensioner om Tandådalen/Hundfjället

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Tandådalen/Hundfjället?
5
4
3
2
1
Camilla Thorn
Camilla Thorn (Gäst)
2018-02-17
Tandådalen/hundfjället är perfekt för barnfamiljen! Har allt som behövs för en perfekt skidsemester!! Kommer åka dit igen!Marie
Marie (Gäst)
2018-02-15
perfekt för familjer på alla nivåer. Vi har varit allt från avancerade till nybörjare, barn och ungdomar och pensioner med i hundfjället. Finns något för alla

KarinLager
2018-02-15
Bra skidort för barnfamiljer, vi bodde i Grå byn med ski in ski out-läge. Det enda som är synd är att backarna är väl korta, lutningen är det inget fel på. Risk att man får staka en del på toppen, jobbigt när det blåser.

Oscar Wilson
Oscar Wilson (Gäst)
2016-10-26
Tandådalen är toppen. Ofta mycket natursnö tidigt på säsongen. Varierande skidåkning och ett lyft med en ny sittlift. Tandådalens Wärdshus håller klass. Hemlagad lunch och ett fantastiskt drag på afterski. Liveband alla dagar i veckan.

Igor Ahlbaum
Igor Ahlbaum (Gäst)
2015-06-01
En bra skidort för familjen
Positivt
Många olika backar i olika svårhetsgrader
Många svarta och röda backar men en svart backe i sälen är typ som en röd i åre så det är lite skillnad
Väggen
Barnvänligt i hundfjället
Granbacken har ett roligt hopp
Branten är en riktigt bra backe
Negativt
Sämre mat än skolmat den var dessutom dyr nog den sämsta maten jag ätit någonsin i hela mitt liv kanske lite överdrivet men urusel och dyr mat.
Dåligt liftsystem 4 stolliftar på 60 backar är lite för lite skulle va bra med två nya stolliftar
Pågrund av dåligt liftsystem så blir det väldigt mycket kö vid E8
Längre backar skulle behövas

Zplyter
2014-04-01
Hej! Har varit i sälen några Tandådalen/Hundfjället några gånger. Det är ju inte alls hög fallhöjd men kan va roligt ändå. Det är billigt och bra. Det är väldigt familjevänligt och det finns något för alla. Från barnbackar till väggen. Om ni är en familj skulle jag rekommendera det eller om ni vill åka billigt.

Jibberfors
2013-04-04
Visst, det var här jag lärde mig åka. Men när man är här igen några år senare är t-dalen hundfjället röva.
Bergen är egentligen kullar. Överreklamerade och populära tack vare skistars marknadsföring. Riktigt usel fallhöjd., mycket folk och jibbers som tror sig. Sälen är en besvikelse. Välj Trysil istället.
Något positivt är väll att backarnas kvalitet är rätt ok, och att wcbacken och väggen bra backar.

jibb_MAn
2009-12-02
Jag har vart i tandådalen ca 1 vecka/år nu och för mig som kommer från en sketen hemmabacke med ett sketet hopp så ere ju som en dröm att köra i funparken där, men den är inte riktigt i samma klass som kläppens.
Hoppen är lite för små och när jag var där så fick man inte fart till alla hoppen. Det brukar också vara sjukt många barnfamiljer som plogar ivägen för alla hopp och rails hela tiden..
Så är ni ute efter park så e kläppen bättre..
Åkningen förövrigt är sådär, ofta mycket folk och kö.
Om ja var ute efter åkning skulle jag nog åka till stöten istället.
Men om ni vill ha lite av båda sådär så e tandådalen perfekt. :)

Brattis
2009-05-22
Jag har Åkt i tandådalen hundfjället ända sen jag var liten.( Har stuga där bor inte där) Och jag tkr hundfjället är bäst åkmässigt med många sköna backar. Kan varas lite väl långa köer då och då men det får man väll stå ut med. Bästa parken har ju tandådalen helt klart den är rolig och har många bra och fina jhopp och rails mm. Superparken är den bättre. JR parken har många sköna boxar :D Och så finns det ju en funpark i hundfjället den är inte stor men ändå lite rolig(spec för dom mindre barnen). J jag tkr att T/H är en mycker fin anläggning. Dit ska man åka.

Wallstedt
2009-02-22 (Ändrad: 2009-02-22)
Tandådalen har en grym park i år "Super Park"(2008-2009)
2 svarta hopp 3 röda (+ 1 svart hopparena)
dom har också en junior park för nybörjare och en massa rails/boxar i båda parkena (som förövrigt ligger bredvid varandra)